Оліч

Parfums de Marly Delina

Parfums de Marly Delina

Цей парфумчік зараз дуже популярний, його мають багато парфблогерів, і вони його описують як найніжніший, найжіночніший, найгарніший квітковий аромат. Особливо мене підкупило, що в англомовних блогах часто давали чоловікам оцінити цей аромат і вони його дуже хвалили, а у "змаганні" з бакарою (чоловікам на вулиці давали по черзі блоттери з деліною і бакарою, і питали, який парфум їм подобається більше) вона перемогла 10:5! (10 чоловіків обрали Деліну і 5 бакару 😳). "Оце так", подумала я, і замовила на пробу відливант.

Взагалі я просто і захваті від цього флакону, це точно щось з туалетного столика принцеси. Ці кісточки, рожевий колір, візерунки, блискучій ковпачок. Красиво, інстаграмно, немов елемент декору.

Щодо самого аромату - це величезний букет живих рожевих квітів. Півонії, троянди, і ще купа різних квіточок. Десь трохи далі є кислинка від лічі і ревеню, іншого не чую, можливо через добу на одязі залишається ще легенька деревина і квіти.

І тут уже проблема - я такі квіти не дуже люблю) Ні троянди, ні півонії не є моїми нотами в парфумах, а вони тут у головних ролях. Але навіть мені цей аромат не здається жахливим, задушливим, відносила свій відливант під сукню з квітковим принтом і перловим намистом, ось такий у цього аромату настрій, романтичний, милий. Та я рада, що відливант закінчився, більше не куплю.

Бачу цей парфум на молодих дівчатах десь від 20-22 років і на дорослих жінках теж, тут немає зовсім наївних ноток, що нагадують мило, чи шампунь, дешево парфум не звучить.

Стійкість кілька годин гарна, потім залишається на одязі і близько до шкіри.

Рекомендую спробувати для початку семпл, бо парфум далеко не для всіх, але дівчатам що люблять квіткові аромати повинен сподобатись.

Parfums de Marly Delina
Parfums de Marly Delina