Оліч

Juliette Has A Gun Not a Perfume

Juliette Has A Gun Not a Perfume

Це один з ароматів, відливант якого я купила повторно і думаю про повнорозмір.

При першому знайомстві пам'ятаю як відкрутила пульвік з флакону і не почула абсолютно нічого. Наче мені просто налили флакончік чистої води. З одягу я його і досі відчуваю не сильно, а от шкіра вже інше діло.

Тож якщо він вам попадеться десь в магазині - слухайте обов'язково зі шкіри.

По суті, це просто амброксан, як і в Escentric Molecules Molecule 02, але звучить абсолютно по іншному.

Магія в тому, що як і в молекулах - кожен тут чує якусь свою історію. Тому важко опиратися на відгуки в парфумах такого формату - ви можете почути все зовсім по іншому)

В моему випадку якщо в Molecule 02 я чую пральний порошок, чоловічі доглядові засоби, то тут є дуже легкий, чистий мускус, і щось вершкове, солоденьке. Аромат не задушливий, інтимний, і іноді його можна вже не відчувати, а потім знову почути, поворухнувшись. Схоже наче Le Labo Another 13 змішали з Musk Kushmir і прикрутили гучність.

В інших відгуках читала, що комусь це як Light Blue від DG, хтось чує вершки, квіти, пряність, наче це якийсь чарівний парфум з казки) Хто що хоче - те і чує))

Для мене це хороший, ніжний паріум, універсальний, що підійде навіть на спеку. Але тут є інша сторона медалі - такі парфумі не супер стійкі і дифузні. Але кілька годинок він з вами пробуде.

Також хочу відзначити, що є ще версія Juliette Has A Gun Not a Perfume Superdose. Я прочитала, і очікувала, що це посилена версія звичайного Not a Perfume, що це той самий аромат, але трохи гучніше і стійкіше. Але він для мене вже виявився "кірке на мінімалках", мускус там вже досить настирний, від нього вже важко відмитися і з цією версією я вже не подружилася і бігом передарувала відливант.

Однозначно ражду до знайомства, і цікаво як його чуєте ви))

Juliette Has A Gun Not a Perfume
Juliette Has A Gun Not a Perfume