Оліч

Diptyque Philosykos

Diptyque Philosykos

Всі вже звикли до морських нот, до цитрусів, до аромату зеленого яблука, та прального порошка, коли мова йде про літній свіжий аромат. Але що ми чуємо тут? Інжир, купа соковитого інжиру, що виклали на свіжозірване листя, замість тарілки - як на мене, досить незаїзджена тема у парфумерії.

Як ви вже зрозуміли, Philosykos - це аромат, що повністю присвячений інжиру. Навіть на стильному флакону бачимо красиве зображення фруктів. Тож в цілому про нього нічого довго розказувати). Вдихаєш цей парфум і перед очіма красива соковита фігова м'якоть в листя.

Аромат ідеальний для відпочинку на морі, для спеки, та буде доречним і в офісі, і на прогулянці. Особливо для мене асоціюється з відпочинком в Туреччині, наприклад, с прогулянкою біля фруктових лавок на базарі і в субтропічному лісі з видом на море.

Стійкість не дуже радує, аромат з вами пару-тройку годин. Це мабуть проблема багатьох літніх парфумів. Але який же аромат... Спробую ще варіант у парфумованій воді, сподіваюсь там стійкість буде краща.

Я б хотіла собі флакон, але можливо для почтаку візьму ще відливант, як раз щоб оцінити парфумовану воду. Якщо стійкість буде краща - я буду повертатись до цього аромату)

Diptyque Philosykos
Diptyque Philosykos