Оліч

Diptyque Tam Dao

Diptyque Tam Dao

Якщо ви теж в захваті від аромату в дерев'яній сауні, свіжих дерев'яних трісок - вам сюди)

У цьому парфумі дерево дуже натуральне, свіже, прикрашене легкою ваніллю. Гарний варіант солодкого літнього аромату - не свіжак, але не зможе задушити когось. Буде в нагоді як в спеку, так і прохолодним літнім вечором.

Асоціацій викликає купу - це і сауна в яку ви принесли крем для тіла з солодким ароматом, вершково-ванільний десерт на вирізаній з дерева тарілці, у falafelka01 прочитала асоціацію з масажними кульками з дерева, що вібрати в себе ароматне масажне масло - так, дуже влучне порівняння.

Щодо стійкості - я взяла парфумовану воду (є ще туалетна) і не можу сказати що стійкість дуже гарна. Мені здається я чую його пару-трійку годин всього. Він не гучний, не шлейфить. Тож не впевнена, що взагалі в туалетній воді є сенс (але я її не слухала). Спокійний медитативний аромат.

Я його люблю, не дивлячись, що він не дуже яскравий і не залишає кілометровий шлейф. Він для мене особлливий і ні на що не схожий, дуже приємний, заплющуєш очі і здається що у тебе зараз точно якийсь релакс - сауна, масаж, десерт та йога в лісі.

Можливо буду повторювати цей відливант) Шодо цілого флакону поки сумніваюся.

Diptyque Tam Dao
Diptyque Tam Dao