Борюсь з герпесом (вже не вперше за три місяці) 😥
Розкажу про свій досвід з цією проблемою та важливість одразу звертатись до спеціаліста.
Ох, коли з'являєтсья така проблема, одразу дзвоніть до лікаря)
За три місяці двічі мала герпес(
Спершу думала, що це підшкірник (був на підборідді), лікувала як прищик, не сходив. Потім зрозуміла, що це герпес і вирішила, що достатньо буде купити мазь в аптеці і все буде ок. Але ні 😒
В аптеці мені порадили Агерп, такий маленький тюбик. Але під час його використання один висип розпорошився на декілька і вже хотілось плакати.
У той період виявилось, що все ж в організмі є вірус( І він герпесу сімейний лікар виписала Герпевір.
І він буквально за декілька днів присушив висипи. Ще порадила вмивати проблемну зону Хлоргексидином.
І ось цього місяця знову з'явилась така проблема і я знову подумала, що нізвідки з'явився підшкірник. Але вчасно додумалась, що ні, та й симптоми були схожі, що й раніше. І дзвінок до лікаря) Герпевір допоміг буквально за 3 дні.
Тому, дівчата і хлопці, це допис моєї короткої (і сподіваюсь закінченої) історії боротьби з цією проблемою не про пораду засобу, а про пораду одразу звертатись до лікаря і не займатись самолікуванням ❤️
Коментарі (0)