Anna_feerie

Улюблені автори Makeup Club

Улюблені автори Makeup Club

Strange love написала дуже цікавий та корисний допис про авторів, яких вона читає та рекомендує іншим, тому і мені закортіло створити власний список (хоч, багато в чому він буде схожим).

Тож, почнемо з самої красуні Strange Love: її дописи вразили мене з перших днів у Клубі, коли я зайшла сюди завдяки рекламі якогось конкурсу в Інстаграм)). І побачила шикарні свотчі, дуже професійні тексти та круті туторіали. Тому, якщо раптом ви не підписані на цю чудову авторку – скоріш виправляйте!

Наступною моєю музою стала наша українська Моніка Белуччі – Vikulyk. Ця рокова жінка вкрала моє серденько своїми шикарними макіяжами та оглядами на декоративну косметику. А ще в неї, мабуть, найбільша в Клубі колекція помад і досвід обирати аналоги для улюблених люксових продуктів в бюджетному сегменті.

Далі я не змогла пройти повз контент BELENKAYA, O’Ostah та Aliona Fedyk. Ці три красуні створюють дуже якісні дописи, діляться власним досвідом та не соромляться показувати свою природню красу, навіть без фільтрів (особливо всі ми зблизились після конкурсу про любов до себе, де учасниці не тільки розповідали власні історії, а й щиро підтримували одна одну, що дуже цінно). Також в дівчат класні рекомендації щодо догляду за проблемною шкірою, тому обов’язково подивіться їх дописи, вони класні=).

Kizza одразу привернула мою увагою своїм райдужним волоссям, яскравими образами та рокерською натурою (насправді я не дізнавалась щодо її музичних уподобань, але ось цей бунтарський дух буквально передається через екран). А ще в неї велетенська колекція палеток для очей та помад всіх можливих відтінків).

Hanna Domashenko зацікавила мене своїми локонами)). Так-так, хоч я кучерява, а в неї пряме волосся, але після допису про догляд за шевелюрою я стала слідкувати за її дописами й надалі. Повірте, там не тільки про волосся, а ще про догляд, парфумерію та, звісно, декоративну косметику!)

Потім з’явилася нова зірочка Somova, разом з якою всі ми поринули в світ цікавинок китайського ринку, крутих приладів та штуковин, що облегшують життя (про матуючий камінь, шовкові кокони та бандалетки я дізналася саме завдяки цій дівчинці).

Клуб розширювався, приходили нові автори, серед них – наша фотографиня Alina Demchenko. На початку її дописи не пропускала модерація через те, що вважала фотографії взятими з інтернету)). Але потім всі зрозуміли, що до нас завітав професіонал своєї справи і ми просто стали отримувати естетичну насолоду від ідеальних кадрів.

Ну, а далі в наш б’юті простір увірвалися дві косметологічні енциклопедії: том перший – Тамара Комарницька – я не могла повірити своїм очам, коли вперше прочитала її детальний допис з інформацією щодо наукових досліджень, активів, безпеки і (кайф перфекціоніста) – розшифровкою кожного інгредієнта складу. Тим, хто хоче розумітися на дієвих активах, їх формах та комбінаціях – вивчати обов’язково!)). Том другий – розумничка А. – ресерчі щодо використання різних сонцезахисних фільтрів, практика застосування ретинолу, модні зарубіжні бренди – все це ви знайдете в дописах цієї чудової авторки ❤️ ❤️ ❤️.

Wowmom підкорила мене яскравими макіяжами та макро фото блискучих очей)). Там що не допис – то образ для червоної доріжки, а ще рекомендації чудових бюджетних продуктів та чесні огляди косметичних засобів (і мій список збереженого знову збільшується)).

Pilirina спочатку трохи соромилась, як мені здається (бо навіть свої фотографії не додавала до дописів), але потім наша дружна спільнота допомогла проявити всю чарівність та щирість цієї дівчини. Обожнюю читати її дописи за почуття гумору, докладність та практичність, а ще завдяки її чудовим описам ароматів в моєму кошику тепер ще й Madame Gres від Lalique).

Blondie_Rs – це візажистка зі стажем та великим досвідом в огляді косметики. Тому читаю її з задоволенням і періодично питаю поради щодо вибору новинок для своєї косметички 🥰.

А нещодавно в Клубі з’явилась Оксана Князєва – дівчина, яка створює приголомшливі образи і робить огляди на люксові продукти. Моє серце естета знову пришвидшено б’ється 🤩.

Звісно, класних авторів дуже багато і я не могла написати про всіх, адже тоді ви б точно заснули)). Тому вирішила закінчити список на цифрі 15, і то довелося себе зупиняти 😁. Дякую вам всім за те, що ділитись своїм досвідом, не боїтеся бути щирими та справжніми, ви всі королеви та справжні красуні!