Величезний комплекс вітамінів та мінералів для жіночого здоров'я
Капсули Opti-Women – одні з найбільш гучних вітамінів, які мають як позитивну, так і негативну славу.
Слід зазначити:
1) Opti-Women – це не просто вітаміни, а БАД, причому потужний.
❗ Біологічно активні добавки не мають доведеної ефективності.
2) Дозування. Перш ніж приймати що-небудь, необхідно розібратися: що у складі і скільки вам цього потрібно!
❗ Надлишок вітамінів також поганий, як і їх недолік
Перш ніж зважитися на покупку, я переглянула безліч відгуків, що допомогли мені скласти загальне уявлення про Opti-Women.
❗ капсули Opti-Women розраховані переважно для людей, які ведуть активний спосіб життя. Використовуються для корекції або запобігання дефіциту поживних речовин. Тому, перш ніж приймати їх, не зайвим було б перевірити показники в організмі.
Opti-Women випускається у капсулах. В одній капсулі цього комплексу містяться різні вітаміни та мінерали, у тому числі кальцій, залізо та фолієва кислота. Optimum Nutrition Opti-Women стане гарним доповненням до харчування та забезпечить практично повністю денною нормою корисних елементів для підтримки Вашого здоров'я.
🚫 На упаковці є попередження про те, що :
- не можна використовувати до 18 років;
- необхідно проконсультуватися з лікарем перед використанням (особливо, якщо маєте значні проблеми зі здоров'ям або приймаєте інші препарати);
-Можлива індивідуальна чутливість.
Якщо говорити про вагітність, зрозуміло - НІ. Для вагітних є особливі вітаміни, які призначає лікар.
Наповнення ніяк інакше як шаленим 😂, назвати складно.
2 капсули на день - це кількість корисних речовин, яку ми повинні споживати в день. Звичайно, не все з цього повністю засвоюється людським організмом.
АЛЕ. Ми отримуємо їх з їжею щодня. Я не стала ставити експерименти над собою і приймала по 1 капсулі на день разом із їжею. Оптимальний час прийому для мене: обід .
При цьому я займаюсь фізичними вправами. У мене баночка на 60 капсул. Купувала спеціально для двох періодів: осені та весни, коли організму найбільше потрібні вітаміни. Економно й жодних побочок.
Що за результатом ❓
1. Волосся і нігті різко рости не стали. Це вам не чарівна паличка 🦄
2. Побічних ефектів не було;
3. Загальний стан покращав;
4. Гормональний фон та менструальний цикл не змінився;
5. Різких поривів до їжі не побільшало; навпаки - апетит став помірним, нормальним.
6. Поліпшилися загальні показники, серед яких залізо.
7. Сон помітно не змінився.
Виходячи зі свого досвіду, можу сказати, що:
Opti-Women - непоганий комплес, якщо його правильно використовувати.