Швець Карина🤍

Amber Elixir Night Oriflame

Amber Elixir Night Oriflame
Amber Elixir Night Oriflame
Amber Elixir Night Oriflame

Amber Elixir Night - це аромат не для всіх. Для справжніх поціновувачок амбрових ароматів, цікавих, незвичних і трохи з нотами ретро.

Він вже давно знятий з виробництва, тому мені довелося купувати його "з рук" - залишки, які вдалося знайти. Я не знаю, навіщо він мені був потрібен, бо ароматів у мене багато, а носити їх мені нікуди))) це, мабуть, просто ностальгія за юнацтвом - даний аромат був моїм ПЕРШИМ самостійним парфумом у 12-13 років у школі. Коли всі дівчатка носили якусь "маленьку фею", щось смачно-ягідне, солодесеньке, я носила важкий і доволі дорослий аромат 😂

Піраміда аромату:

Початкова нота: Бергамот, Дика троянда, Ладан

Нота серця: Амбра, Ірис, Сіамський бензоїн

Кінцева нота: Бурбонська ваніль, Пачулі, Сандал

Що чую я:

10 років тому для мене це був аромат кока-коли і жуйки, я не знаю, як мій носик тоді таке чув))) саме тому я так хотіла його собі знову. Але зараз жуйки я тут і близько не чую. Звідки б їй взятися? Але нотки коли присутні і досі)

В цілому для мене тут найбільше солює амбра, до неї приєднуються пачулі. Ванілі мені дуже мало, можливо це й добре, бо вона б обтяжувала аромат ще більше і пвдсолощувала б його.

Ірис і троянду я тут взагалі не чую. Ладан десь дуже віддалено, але він взагалі не церковний, як можна подумати.

Доя мене цей аромат не є найкращим у світі, він просто мій перший. Знаєте, як воно: перший не завжди найкращий, але його ти будеш памʼятати, навіть якщо хочеш забути))) от так і з ним. Чоловік взагалі мені сказав, що цей аромат фу і він воняє старою злою вчителькою фізики🤣

Можливо в його словах є доля правди - аромат ну точно не для 12-річних дівчат (хоча для мене в парфумерії нема ділення по віку - я вважаю це безглуздим і якщо тобі в 12 років хочется tobacco Vanille, а в 50 - sorbetto rosso, то заради Бога, це лише ваш вибір і ніхто не має права засуджувати нікого). Так от, можливо цей аромат справді нагадує шкільну вчительку - статну, сувору, розумну, яка не хіхікає і не сюсюкається. Але він має право на життя.

На моїй холодній шкірі він сидить близько, стійкість десь години 3 (що рідкість для ароматів оріфлейм,бо в них стійкість зазвичай шалена). Шлейфу як танкового немає, дуже легкий і ненавʼязливий. Мені подобається, що він затихає поступово, просто сходить зі шкіри, залишаючи дуже легкі і приємні нотки.