Оліч

ВВ-крем Missha M Perfect Cover в 21 відтінку

ВВ-крем Missha M Perfect Cover в 21 відтінку

Ну мабуть залишилось небагато дівчат, хто його не спробував. Тож і в моїй косметичці він побував. У мене відтінок 21 - світлий беж, мне здається в нього є якась майже непомітна розовинка. Мабуть треба було взяти 23, він більш нейтральний з трохи сірим підтоном, можливо було би трохи краще на мою шкіру, але і 21 не виділяється. Знайшла ще кілька фотографій свотчів, щоб ви краще могли зорієнтуватися по кольорах.

Його плюси:

🟢 великий обʼєм - 50 мл

🟢 досить бюджетний крем

🟢 SPF фактор 42

🟢 непогані кольори без рижини та окиснення на шкірі

🟢 зручний тюбик з дозатором-помпою

🟢 середня перекриття - підійде на день, але приховає деякі недоліки

Його мінуси:

🔴 я його якийсь час відчуваю на шкірі, через це мені неприємно ним користуіатися, тож майже за рік він в мене лежить повний

🔴 до складу є питання, мінеральна олія на шостому місці, є тальк, силікони. Звісно ви навряд знайдете тональний засіб з абсолютно чистим складом, але я думаю що цей варіант точно не для жирної або проблемної шкіри.

🔴 тестують свою продукцію на тваринах

Моя альтернатива цьому крему - Erborian Nude BB Cream 5in1 (писала про нього тут https://club.makeup.com.ua/post/7867/). Вони не тестуються на тваринах, крем має легку текстуру і не відчувається на обличчі і колір мені ідеально підходить.

Тож мені не зайшов, бо у мене жирна шкіра і я звикла до зовсім невагомих засобів, а от моя подружка оцінила, каже що колір класний і тримається крем на обличчі майже весь робочій день. Тож все залежить лише від ваших побажань до крему.

Не ігноруйте двохетапне очищення з гідрофільюною олією після цього крему для запобігання утворення комедонів на вашій шкірі.

ВВ-крем Missha M Perfect Cover в 21 відтінку
ВВ-крем Missha M Perfect Cover в 21 відтінку
ВВ-крем Missha M Perfect Cover в 21 відтінку