Nata_Po

Дівчатка, кому солоденьке печиво-антистрес?)

Дівчатка, кому солоденьке печиво-антистрес?)

Я вже давно бачила ці прикольні об'ємні серії палеток, то у вигляді донатів, то бургерів, потім печенюшок. Я їх ніколи не приймала серйозно, адже якась дитяча забавка, а не палетка, але все ж вирішила спробувати і...це щось неймовірне.

Дівчатка, кому солоденьке печиво-антистрес?)
Дівчатка, кому солоденьке печиво-антистрес?)
Дівчатка, кому солоденьке печиво-антистрес?)
Дівчатка, кому солоденьке печиво-антистрес?)

По-перше, це крутезна антистресова мацало-тикалка. Вона зроблена з якоїсь неймовірно крутої штуик, м'якенької, приємної, не хочеться випускати з рук взагалі. Всередині в палетці є велике дзеркало на всю верхню кришку, і в нього спокійно можна малюватись. До речі, кришечка фіксується у визначеному положенні, тому це ще й дуже зручно.

У палетці 9 відтінків, у кожному рефілі по 1 г, а в центральному 2г тіней. Як на мене доволі стандартно.

Тут 3 матові відтінки - пильнувато рожево-бежеватий, рудий та коричневий, який має в собі якийсь легкий зеленуватий пігмент, за рахунок чого цей коричневий виглядає цікаво, наче такий болотяний коричневий, прохолодного підтону.

Всі решта - це сатини, які цілком можливо можуть давати металічний відблиск, оскільки я не бачила в Revolution ледьь-ледь помітних сатинів з легким переливом. Більшість сяючих відітнків справді сяють і дають фольгований ефект. Щодо блискучих маємо приглушений фіолетовий, помаранчеве золото, пісочний, коричневий, в якому є легкий перелив чи то рожевого, чи червонуватого пігменту, прохолодний беж та ніжно пудрово-рожевий.

Спочатку я доволі скептично глянула на відтінки, а тепер розумію, що палетка класна і функціональна і нею, насправді, можна зробити, як легкий щоденний нюд, так і вечірній мейк.

Щодо щоденного варіанту - беремо матови рожевий в складочку і будь-який світленький сяючий на рухому повіку, а темним болотяним підводимо нижню повіку.

Можна вуально розтушувати в складку болотяний і аналогічо будь-який з сяючих.

Можна задіяти і рудий, і матимемо дуже теплу історію.

Ще мене чомусь зачарувало поєднання фіолетового та помаранчевого золота. Вони якосьдуже гарно і гармонійно поруч знаходяться. Можна на рухому повіку в кутик фіолетовий відтінок, а ближче до внутрішнього кутика цей золотий, чи рожевий, чи будь-який інший. Аналогічно можна затемнити коричневий сяючим.

Тому, на перший погляд ця палетка мене не особливо вразила своїм колірним підбором, але коли роздивилась і продумала її можливості - втішилась, бо їх насправді безліч)

Мені цікаво посвотчити ці відтінки, але ,ясна річ, не буду. Не думаю, що тут буде щось неймовірне, дуохромне, фольговане, але це далеко не завждиі потрібне. На вигляд також немає відтінків з великими блискітками (які можуть погано кріпитись, давати пробіли, і сипатись), тому дуже сподіваюсь, що тут буде класна типова для MUR текстура сяючих відтінків. А з матовими в мене ніколи не було проблем (хіба що з якимись складними, неоновими, м'ятними і тд). Тому, я купувала її скоріше заради приколу, щоб потіскати і можливо зробити щось базове лайтове, але знайшла значно більше.

Тому, спокійно можу рекомендувати, тим більше вона не коштує багато, а внутрішню дитину та тактильну вас потішить на всі 100)