Елена

Givenchy L'Interdit Eau De Toilette

Givenchy L'Interdit Eau De Toilette

Мене теж не оминула популярність даного парфуму. Із усіх версій я зупинилась саме на туалетній воді (перший випуск, це важливо). Парфумерна вода мене душила, інші версії також були заважкі. А от туалетна вода виявилась самий топчик 👌🏻

Піраміда аромату:

Початкова нота: Мак
Нота серця: Апельсиновий цвіт, Мускус, Тубероза
Кінцева нота: Ветівер, Пачулі

Дівчатка, мак! Для мене це така незвична нота, яку я ще не зустрічала в парфумерії. І тут вона робить мені погоду, бо це так цікаво звучить. Тубероза тут фруктова і я з тих людей, які відчувають її у вигляді винограду ) Це солодка фруктово-квіткова композиція, яка дуже прикрашає. Використовую у теплу погоду, він мене зовсім не душить. Парфум летючий, шлейф впізнаваємий, та дуже жіночий. Хай вас не вводить в оману концентрація. Так, це туалетна вода, та вона по стійкості та насиченості може заткнути за пояс багато інших парфумів у концентрації "парфумована вода". На мені сидить цілий день.

Givenchy L'Interdit Eau De Toilette
Givenchy L'Interdit Eau De Toilette

Пакування парфуму. Як бачите, в мене міні-версія аромату у розмірі 10 мл. Спрей вона не має, для мене це мінус. Бо наразі вже є осад у флаконі, через нанесення намазом. У всьому іншому це точна копія великого флакону. Я спеціально купувала саме мініатюру, бо парфум дуже насичений і мені його вистачить на довго.