Моя боротьба з випадінням

Стикнулася з проблемою випадіння волосся. Шукала різні способи усунення цієї проблеми. Вирішила підходити комплексно. Вітаміни, і косметичні засоби. Про вітаміни, це до лікаря. А от те, чим користувалася я, розкажу. Отже, обирала обов’язково з натуральним складом. Зупинила свій вибір на торговій марці Comex. Ознайомившись з відгуками, вирішила спробувати.Шампунь відразу сподобався своїм ароматом. Він такий густий, трав’яно-квітковий. Піниться добре, для натурального шампуню це плюс. Бо в мене були такі, що піниться не дуже. Колір в нього коричневий. Теж сподобалось це. Очищує волосся дуже добре, так само і шкіру голови. Склад в нього такий, що добре укріплює та позитивно впливає на волосся. Це і хна, і нім, і брингарадж, і шикакай. Через деякий час користування помітила, що при митті, потім і сушінні волосся сиплеться менше. Корені стали більш укріпленими, а волосся більш слухняним.

Перед шампунем я використовувала олію від випадіння. Аромат мені теж сподобався. Наносила на години дві, двічі на тиждень. Втирала в шкіру голови, а інше розподіляла по довжині. Олія нормально втитується. Змивається за два, чи три рази. Залежно від того, скільки намащу)) А ще спрей від випадіння. Це я вже наносила після шампуню. Наприскала на корені, вмасажувала в шкіру голови. Масаж гарно стимулює кровообіг, а якщо втирати в шкіру корисності, це подвійна користь.Як висновок, мені даний комплекс підійшов і допоміг. Волосся доглянуте, еластичне, оздоровлене . По дому волосся не знаходжу в найнеочікуваніших місцях)

Кривобок Світлана
1
Підписники
0