M O N D ✨️

Стійкий макіяж очей 2в1

Стійкий макіяж очей 2в1

Косметика виробника має цікаве оформлення в рожевих тонах ... а-л-я Принцеси. Виглядає нетипово. Я не любитель рожевого, тому оформлення складно оцінити.

Склад туші та підводки вказаний на упаковці. Стандартний набір для декоративної косметики з корисними компонентами такими як природні олії та вітамін Е.

Подобається те, що вартість та розмір як у стандартної туші, але крім туші також є підводка. Таку річ зручно носити з собою і не потрібно шукати окремо кожен елемент. Розмір: 129,5 * 19,5 * 19,5 мм.

Підводка стандартної форми, до якої потрібно приловчитися. Хоча, навіть давно не малювавши стрілки, підвести очі рівномірно вдалося з першого разу.

Туш у міру густа. Щіточка має трохи вигнуту форму. Матеріал щіточки не найкращий (особисто я такі щіточки намагаюся не купувати), але тут мені сподобалося, як вона фарбує вії. Добре подовжує та поділяє їх, але додаткового об'єму не дає.

Колір туші та підводки - насичений чорний, як і має бути. Стійкість мене дуже здивувала. Дійсно, хороша , навіть занадто. На очах тримаються цілий день. Мінус у тому, що складно видалити макіяж. Навіть спеціальні засоби для водостійкого макіяжу впоралися не одразу. Тому такий засіб не варто використовувати щодня. Краще припасти для випадків, коли ефектний макіяж має бути весь день.

_______

KIMUSE 2 IN 1 4X Thicker Mascara And Liquid Eye Liner

Стійкий макіяж очей 2в1
Стійкий макіяж очей 2в1
Стійкий макіяж очей 2в1