Alyona Fedyk

Gucci Guilty Intense Pour Femme

Gucci Guilty Intense Pour Femme

Незважаючи на нескромний дизайн з надмірною помпезністю, жіночий Gucci Guilty Intense має неймовірно аристократичний шарм. Цей аромат просто змушує серце битись частіше. Він збуджує, надихає, спокушає… Чи не афродизіак це часом?

Східно-квіткові мікси – далеко не мої фаворити. Дехто з вас вже знає мене, мої смаки та вподобання… Невже це мій вибір? Так! Я була одурманена цим солодко-деревним ароматом з маскулінними мотивами вже після першого затесту. Це аромат, який має “гучівську” впізнаваність та особливий ретро-стиль Гілті.

Gucci Guilty Intense Pour Femme

Що у піраміді?

Стартує фіалкою, мандорою та лічі, в серці звучать ноти сливи, туберози та іланг-ілангу, база – пачулі, ваніль та ветивер.

Я чую особливий олдскульний аромат з початковою солодкістю ягід та терпкістю фіалки. Слива – о, тут вона королева. Ні, це не нудний фруктовий мотив, а дивовижний, глибокий та густий… А далі дерев’яхи – сухі, пригріті сонцем та трішки запилені. На щастя, ваніль майже не відчувається, бо цей теплий та оксамитовий шлейф хочеться чути в чистому деревному звучанні, який з часом обплітається легкою перцевою пряністю.

Guilty Intense – це тріумф рівноправності, тому не стану дивуватись, якщо почую його від чоловіка, але все ж моє самовідчуття в серпанку Gucci Guilty Intense Pour Femme – безконтрольний прояв внутрішньої пристрасті, сексуальності та жіночності. Обожнюю та безсоромно кохаю себе в цьому ольфакторному наряді…