Bubchen Milk Молочко дитяче з олією каріте і соняшнику. Хороший засіб і для дорослих.
Неочікувано для себе знайшла для себе чудовий засіб серед дитячих.
Я давно шукала необтяжуюча текстури щоб добре зволожували шкіру і не залишали слідів на одязі.
Коли я побачила надпис на упаковці"Чудовий засіб і для дорослих, підходить для чутливої шкіри" - я подумала що це саме те що мені потрібно. І залишилась задоволеною.
Упакування - пластикова пляшка з відкидною кришкою що закривається. Доречі закривається добре продукт не проливається.
Дизайн часто змінюють, але продукт завжди якісний.
Плащечка з 100 % переробленого пластику.
Обєм. Є різні об'єми на сайті 50 та 400 ml, у мене 200 ml.
Виробник - Німеччина.
Колір - білий.
Запах - солодкуватий але легкий, його складно описати схоже на ніжно-солодкий. Але не приторний.
Якщо б у цього засобу був свіжий легкий запах це був найкращий засіб з усіх.
Текстура - ріденька дуже ніжна бархатиста текстура.
СХВАЛЕНО ДЕРМАТОЛОГАМИ
БЕЗ КОНСЕРВАНТІВ
ВЕГАНСЬКІЙ продукт
• Легка формула з маслом каріте та пантенолом забезпечує шкіру вологою протягом 24 годин.
• Швидко вбирається, заспокоює шкіру, робить її м'якою ніжною.
• Без парабенів, барвників та консервантів; рН-нейтрально для шкіри.
Добре що склад на упакуванні вказаний на українській мові і більш ясно чим ти користуєшся.
Склад: вода, олія насіння соняшнику однорічного, сорбітол, полі- гліцеріл-3-дізостеарат, ізопропіл пальмітат, октілдодеканол, гліцерин, пантенол, гексилдеканол, гексилдецил лаурат, олія каріте, каприлыл гликоль, карбомер, лимона кислота, диметикон, діпропіленгліколь, дисод/ум кокоїл глутамат, гліцерил каприлат, соєва олія, геліотропін, парфумерна композиція, пропіленгліколь, гідроксид натрію, токоферол.
В яких випадках я використовую дане молочко:
- для тіла після душу - просто ідеально,
- для рук ( руки за секунди стають мякенькі та шовковисті),
- після засмаги.
Пробувала користуватись після гоління але підпікає де є маленькі ранки. Треба почекати і на наступний день можна вже і зволожувати і ніжки.
Хочу ще спробувати для обличчя можливо теж підійде.
Чудовий засіб можна користуватися всією сім'єю. Плівки не утворює, шкіру не стягує, слідів на одязі не залишає , не липкий, легка текстура, вбирається швидко. Є різні об'єми і можна брати з собою у подорож . Я не сприймаю тяжкі текстури тому цей засіб для мене чудовий.
Коментарі (0)