Kizza

Покроковий мейк з мерехтливою стрілкою

Покроковий мейк з мерехтливою стрілкою

Як видно, з лицем в мене трохи дупа - посипало від спеки,коридора і вихідних з маскою у вигляді важкого макіяжу

Покроковий мейк з мерехтливою стрілкою

Сьогодні наношу ВВ крем Міша #23, його тушую, а поверх нього трохи ущільнюю консилером Catrice Liquid Camouflage в кольорі 005. Ніби червоних плям ми позбулися☺️

Так, як я застравляю себе користуватись рідким контуром - бо він в мене але доволі довго лежить я на вологий ВВ розставляю крапки. Сьогодні не таке "суворе" контурування - тому точок геть трохи. Підтушовую рухами "нагору" бо хочу більш натуральну тінь.

Доречі, всі маніпуляції в першому і другому пункті виконую пензлем RT 204 buffing brush. Це мій найулюбленіший пензель для даних робіт. Сподіваюсь знайду йому друга для таких робіт.

Наношу свою пудру пухнастим пензлем. Це KOS з Єви називається lapered face - назва трохи підстерлась це те що лишилось. Прикольний пензлик - один з найстаріших в моїй косметичці. Пудру наношу нещільно і показую як файну так і не дуже сторону.

рПомалювала форму олівцем Eveline, а намальований кінчик додатково ущільнила тушшю з фіброю, щоб виглядало більш натурально. На другому фото одна брова з тушшю а інша просто з олівцем.

По тій де причині що і контур я зараз хочу добити кремовий хайлайтер від NYX. Фотографувати його важко, бо він доволі делікатний. Тому любителям макіяжу без тону, або з легеньким ВВ буде в самий раз. Я наносила пальцем з руки, щоб не розмазати закріплений тон

пСочатку формую стрілку олівцем CI у кольорі Бірюзовий. Тушую її пензлем RT 207 detalier brush. Потім тим же пензлем наліпляю Турбопігмент від Glan Shop. По повіці наношу кремовий хайлайтер від Focallure, а в кутик ока розсипушку від Mineral Avenue.

иВрішила скомбінувати білу і Тіффані від СІ. Де біла буде виступати як база-основа.

Додаю олівець LN Pro у відтінку 105 і макіяж готовий ☺️

Цей макіяж всім прикольний, окрім продукту що незакріплюється на повіці. В моєму випадку це Фокалюр. Він зібрався в зморшках. Також треба дуже добре пропрацьовувати повіки, бо в мене є тенденція до нависання і все що незакріплено - безбожно відбивається нагорі. Тому мої макіяжі зазвичай дуже об'ємні і заповнені - щоб цих відбивашок не було видно. Але в моєму випадку зараз - я просто підтушую пальцем і все буде окі 😉

Дякую за увагу 🥰