Nata_Po

Знахідка чи розчарування?

Знахідка чи розчарування?
Знахідка чи розчарування?

В мене мама полюбляє світлі блискучі тіні, білі, сріблясті. І я переглянула різні однушки різноманітних брендів і зупинилась на Paese. На свотчах глянула - наче сріблясті, все як треба і купила.

Навіть коли мені приїхала коробочка, я дивлюсь і бачу, що це напевно будуть тіні з таким ледь-ледь золотавим відблиском і це в принципі не є великою проблемою.

Знахідка чи розчарування?
Знахідка чи розчарування?
Знахідка чи розчарування?
Знахідка чи розчарування?

Але мене все ж щось насторожило і я вирішила зробити маленький ледь помітний свотчик і усвідомила, що до сріблястих тіней, їм як мені до місяця, оскільки це такий холодно-зеленкуватий шимер. Можете подивитись на фото - тіні білі, а після свотчу під кутом з'являється цей неоновий блиск, який дає аналогічне сяйво на руці чи повіці.

Спочатку я дуже розчарувалась, бо мені не був потрібен такий відтінок. Це взагалі не те, що я очікувала отримати і я не уявляю, куди таким користуватись. Тим більше, мені був потрібен саме сріблястий. А не оце от все.

Але, у мене був мейк в рожевий тонах і я вирішила цим відтінком зовсім трошки підсвітити кутик ока і....мушу визнати, що це дуже гарно)

Цей відтінок можна бути легко використовувати як топпер для зелених мейків, як акцент для рожевих ,фіолетових, помаранчевих - та будь-яких. І він класно виглядає в кутику.

Тому, з одного боку я справді розчарувалась, бо очікувала іншого, а з іншого боку тішусь, бо знайшла доволі цікавий і не типовий акцент для макіяжів)

На фото все є ,але продублюю - це Paese Colour Mood Aurora (21).

Відтінок наноситься як пальцем, так пензликом і складається з дрібнесеньких блискіток практично непомітних, які дають цілісне сяйво..