Тональна сироватка L'Oréal alliance perfect NUDE
Раніше я не пробувала тональні засоби цього бренду, тому із задоволенням поділюся враженнями.
Оформлення вельми лаконічне, сироватка поставляється в скляному флаконі з піпеткою. Мені не подобається така упаковка для тонального, проте, вона підходить для такого типу продукту.
У складі заявлена гіалуронова кислота, добре відома тим, що зволожує шкіру. Вона здатна утримувати воду в 1000 разів більшу за свою вагу і наносити її потрібно на вологу шкіру, інакше вона "висмоктує" вологу. Однак у випадку з цим тональним засобом потрібно, щоб шкіра була сухою. Тому я сумніваюся, наскільки гіалуронова кислота тут буде зволожувати шкіру. Можливо, у формулі є й інші компоненти, які сприяють цьому.
Сироватка дуже легка і рідка за текстурою. Серйозні недосконалості і пігментацію, наприклад, не перекриє. Не беруся розбирати склад, але практично відразу відчувається спирт. Через це може підкреслювати лущення, без належної підготовки шкіри.
У мене у відтінку Light (2-3) - середній, з жовтим підтоном. У тон не потрапила, але світліший відтінок має рожевий підтон. В ідеалі, звичайно, брати два кольори і змішувати до потрібного відтінку, інакше ніяк.
Я наношу приблизно 2 краплі на підборіддя, 2 на лоб і по 3 на щоки. Оскільки ця формула швидко сохне, мені легше розподіляти на обличчі по частинах. Після висихання шкіра має природний вигляд, фініш натуральний, трохи пудровий.
Я використовувала сироватку близько тижня і не виявила комедогенності, вона не викликала в мене висипань і не зробила жодного негативного впливу на шкіру. Щодо того, що сироватка підходить для всіх типів шкіри, думаю сухій буде некомфортно.
Якщо вам потрібен легкий, простий у використанні тональний крем, який протримається в спекотну і вологу погоду, то Гіалуронова тональна сироватка від L'Oréal може стати саме тим, що ви шукаєте!
Коментарі (0)