Missmili

Дивні-дива!Продовження,чи що марного я робила для краси обличчя

Дивні-дива!Продовження,чи що марного я робила для краси обличчя

Сода як засіб від чорних цяток

Чи то десь прочитала чи може хтось порадив,вже і не пам‘ятаю,але пару разів я цим грішила-скрабувала содою ділянки де були чорні цятки ,що я отримала-роздратовану і червону шкіру,шелушіння,а чорні цятки як були так і залишились🥲

Кубики льоду від набряків

То я любила,заварювала відвари з ромашки або заморожувала сік з огірків,або просто робила звичайний лід без будь-яких додатків і кожен ранок цими кубиками протирала обличчя в надії що набряки зійдуть ,а шкіра буде в тонусі і надовго залишиться молодою і свіжою

Маю підозру,що легкий купероз в мене з‘явився саме в той момент коли я активно користувалась цим методом😔

Косметична глина

Глина — це доволі спірний засіб,бо для когось він робочий ,а для когось -ні.От я відношусь до другої категорії,скільки я не пробувала використовувати глину-для моєї шкіри вона абсолютно нічого не робить,а ще давно,коли я вірила в її магічні властивості,десь прочитала, що моделі Victoria’s Secret за тиждень до показу кожен день роблять маски із глини,ну і хто я така щоб не спробувати (не модель)?!

Зі шкірою нічого страшного чи хорошого не сталось,все на місці😂але часу і нервів(коли змивала глину з обличчя,раковини і бувало ще з підлоги🥲)було витрачено чимало(

Зубна паста від прищів

То таку пораду я почула у відео моделі Gigi Hadid де вона ділилась своїми секретами догляду ,типу якщо вискочив прищик то помаж на ніч зубною пастою і на ранок запалення чи то взагалі зникне чи то стане менше точно не пам‘ятаю,але добре пам‘ятаю що на ранок всі подушки були в тій зубній пасті

Маска-плівка

Бачили фільм Американській психопат де на початку Крістіан Бейл так вправно знімав з обличчя маску-плівку?!

От коли я знімала таку маску то мені здавалось,що разом з нею я і шкіру зніму😅Окрім легкої депіляції пушку на щоках і страждань така маска відносно мене нічого не робила😅

Звичайно це ще не весь треш,але це те що найперше згадалось)

Дівчатка діліться своїм досвідом🙏🏼❤️