Альона)

Спасіння від акне та комедонів🔥Ретиноїд Differin Adapalene 0,1%

Спасіння від акне та комедонів🔥Ретиноїд Differin Adapalene 0,1%

Перший раз по назначенню лікаря спробувала восени,у мене був у формі крему)Через 3 місяці щоденного використання та нереально жахливого процесу "чистки"-це є особливістю засобу,він витягує все що є під шкірою,очищуючи її з середини🤩Тим самим ваше лице стає все гірше і гірше,але,потім коли ретиноїд все витягує починається кайф-чиста шкіра!Звісно ж з пост-акне,але ретиноїд і їх освітлює👏

Нажаль покористивавшись 3 місяця,і вирішила зо цього достатньо(Але,це була моя помилка!Яка коштувала мені знов жахом на обличчі😿😿Тому,у травні Я знов купила ретиноїд від "Galderma",назва "Differin",діюча речовинна "Adapalene 0,1%".На цей раз я придбале у вигляді гелевої текстури,не кремової)Вона мені сподобалась більше,та ще як кажуть,вона більш жорстка,що означає,що,бистріше буде результат!

Зараз я на періоді "чистки",це дуже не приємний процес,але ж нічого не боробити😞

Ретиноїд буде викликати вам подразнення,шкіра буде пекти😣але,не засмучуйтесь,бо крем La roshe Posay Ciciaplast допоможе вам з цим!Під очима,крила носа,губи-це все треба зволожувати щодня.Все інше обличчя можна наносити через день)

Ретиноїд не можна різко переставити використовувати,після того як шкіра стала чистою,просто треба рідше наносити)

Ретиноїд назначають лікарі,але побочн ефекти не такі як у систематичних,тож не обов'язково призначення лікаря щоб лікувати шкіру!

❌Вагітним заборонено!❌