Елена

І знову я його не впізнала...

І знову я його не впізнала...

Я вже розповідала про нього раніше ось тут https://club.makeup.com.ua/looks/5767/ Тоді я його теж не впізнала, ще й спіймала ольфакторний глюк ))) Наразі хочу доповнити свій відгук.

Сталася у мене неприємність. Я виявила, що деякі відливанти випаровуються. Довелося відібрати такі (штук 5) та віддати їм приоритет #1. Серед них опинився також Yves Saint Laurent Libre. У мене він в туалетній воді, це важливо. Тож доношую те, що є, незважаючи на теплу пору року. Як би не неприємність з відливантом, мені б і в голову не прийшло носити його влітку. Як виявилося, даремно )

Початкова нота: Бергамот, Лаванда, Мандарин
Нота серця: Жасмин, Жасминовий чай, Квітка апельсина
Кінцева нота: Ваніль, Мускус, Сіра амбра

Знаєте, якщо в прохолоду, це така лайтова версія аромату, де присутня насиченість поєднується з легкістю, та повітрям, то зараз це томність у флаконі. На старті я відчуваю цитруси з лавандой, потім до яких приєднується жасмін з ванілью. Хоча ноти відокремити можливо, поєднані вони одне з одним дуже вдало та гармонійно. Амбра та мускус (він тут лагідний) дають відчуття тілесності та грайливості у самому гарному розумінні.

Треба розуміти, що аромат не тихенький. В теплі він більш насичений та густий, але повірте мені, одне нанесення і ви Богиня. Від одного нанесення ви нікого не задушити, а от себе відчуєте дівчиною на мільйон ) Це жіночність во флаконі. Томність, розігріта шкіра, неспішна насолода собою та навколишнім світом. Гарно, справді гарно. На вечір ідеально. Хоча я носила навіть вдень, та відчувала себе королевою 😉 Прям на сильну спеку не впевнена, але зараз доволі комфортно.

Отже, здивував так здивував )