katebondarrrenko

Перші враження! [1]

Перші враження! [1]
Перші враження! [1]
Перші враження! [1]
Перші враження! [1]

Хочу пустити в хід свої пробнички/семпли, які часто кладуть у подарунок до замовлення. Чудова нагода протестувати нові продукти. У такій рубриці я буду ділитися своїми першими враженнями від засобів, і вирішувати: чи буду я купувати повний розмір? Чому б і ні.

Сьогодні розповім про емульсію для інтенсивного освітлення пігментації Bandi Anti Dark Spot. Виробник зазначає, що це емульсія для обличчя з транексамовою кислотою, яка ефективно освітлює пігментні плями й запобігає утворенню нових.

Активні компоненти продукту:

Сквалан - відновлює ліпідний бар'єр, має пом'якшувальну і розгладжувальну дію;

Ніацинамід - має протизапальну, антиоксидантну та освітлювальну дію, регулює виділення себуму;

Транексамова кислота - освітлює пігментацію, вирівнює тон шкіри;

Пантенол - заспокоює подразнення, зволожує і регенерує;

Алантоїн - зволожує і заспокоює.

Склад хороший, є і активи, і зволожуючі, заспокоюючі, відновлюючі компоненти.

Емульсія повинна висвітлювати пігментацію та вирівнювати тон шкіри.

Консистенція та текструра прикольна: це і не серум, і не крем, а щось між цим. Ніжна, оксамитова, м'яка, дуже приємно відчувається на шкірі. Ввібралась досить швидко, без проблем, а опісля обличчя зволожене, наповнене, м'яке. Шкіра не матова, а має природне сяйво, але емульсія не жирнить, що дуже важливо для мене. Є аромат, легкий, солодкуватий. Ніби ванільний крем.

Об'єм повного розміру продукту - 50 мл. Цей бренд представлений на Makeup, проте майже нічого немає в наявності, у тому числі і цього засобу. На інших ресурсах знайшла ціну - 660 грн.

Звісно ж я розумію, що засоби, які боряться з пігментацією та постакне, не роблять магію за день чи два. Вони мають накоплюючий ефект. Проте семпли дають чудову можливість спробувати, чи підходить тобі текстура продукту, як він вбирається, чи не викликає він алергічних реакцій, який він на запах тощо. А це є вагомими факторами при виборі нового продукту собі у доглядову рутину.

За ніч дива, звісно ж, не сталося. Але зранку шкіра почуває себе досить комфортно: немає жирного блиску, відчувається невелике зволоження. Активні висипання (як раз був такий жирненький прищик на щоці) підсохли. А це взагалі супер, таким чином вони бистріше зійдуть та загояться. Нових запалень, подразнень за ніч немає, як і алергії чи будь-чого подібного.

Отже, перші враження досить позитивні. Мені сподобалась текстура емульсії, відчуття на шкірі, який ефект вона дає одразу після нанесення, приємний, легкий запах.

Зараз я маю трохи інший спектр проблем - побороти закриті комедони, активні висипання. Але коли постане питання про боротьбу з постакне, яке неминуче з'явиться (я скажу, що вже є, але активних запалень більше) я обов'язково повернусь до цього продукту.