Lytvynenko

Гідрофільна олія Medi Peel в ділі

Гідрофільна олія Medi Peel в ділі

Не перший раз придбала цю олійку, хочу поділитись враженнями:

Ціна: вона є відносно бюджетною, на сайті на неї часто акції, але також швидко і sold out. За ≈700 можна придбати. Зараз бачу взагалі шикарну знижку 😍 і жалкую, що не почекала тиждень

Аромат та консистенція: нейтральний запах, трохи густіша олія, аніж у Dr.Ceuracle. Добре розподіляється, 2 натиски достатньо на все обличчя. Вистачає баночки на 2-2,5 міс (користуємось вдвох).

Емульгація: швидко та чудово перетворюється в молочко, одна з найкращих емульгацій, що пробувала.

Склад: безпечний, цю олію рекомендують косметологи.

Основні компоненти:

Соєва олія (80%), Baby Skin Complex- складається з 6 амінокислот, низькомолекулярний колаген, олія андироби, комплекс Aquaxyl, що складається з глюкози і ксиліту, екстракти сосни, в’яза, ослінніка, пуерарії, олія жожоба, олія оливи, олія абрикосових кісточок, олія виноградних кісточок, олія аргана.

Спосіб застосування: нанести невелику кількість олії на суху шкіру, акуратно масажувати круговими рухами, дати олії час розчинити всі шари декоративної косметики. Потім, додавши трохи води, продовжувати процедуру, поки олія не почне збиватися в молочко. Змивати рекомендується великою кількістю теплої води. В кінці залишки олії необхідно змити пінкою, або гелем для вмивання.

Процес демакіяжу у мене займає хвилину і найбільший час витрачається на туш. Шкіра в кінці добре очищена, жодних нарікань до засобу не маю.

Я ще неодноразово придбаю цю олію, вона одна з найкращих у своєму ціновому сегменті. Раджу звернути увагу, якщо ви в пошуку гідного засобу не за всі кошти світу.

На відео демонструцую процес очищення, нанесено на руку тональний, туш та помаду. Все змивається приблизно так само, як і з обличчя.

Гідрофільна олія Medi Peel в ділі