Missmili

Українська косметика від бренду Comex,натуральні складники і класна якість за розумну ціну

Українська косметика від бренду Comex,натуральні складники і класна якість за розумну ціну

1.Натуральний зубний порошок від карієсу з ефірними оліями чайного дерева та м'яти

Я знаю що зубний порошок рекомендують тим у кого є схильність до появи зубного каменю.

Я використовую порошок для профілактики 2-3 рази на тиждень.

Порошок від Comex мені сподобався,він має делікатний запах і присмак чайного дерева і м’яти,легкий в використанні,а в тандемі з електричною зубною щіткою наліт на зубах не з‘являється аж до вечора,зубки гладенькі і як відполіровані)Ціна 36 грн

2.Натуральний спрей для розчісування волосся з індійськими травами

Спрей має трав‘яний аромат,я б не сказала що супер приємний,але я вже звикла😂розпилювач в ньому дуже зручний і мілкодисперстний.Спрей мені сподобався,він легенький,не обтяжує волосся і не створює на ньому силіконову плівку.

Я наношу спрей після миття і він дійсно легко і без зусиль розплутує волоосся

Гарна бюджетна пшикалка .Ціна 52 грн

3.Кокосове масло-я його використала у рецепті скрабу із кави(масло кокоса+кава)мені сподобалось!

Класний аромат і шкіра м‘якенька)Ціна 42 грн за 75 мл.