Оліч

Etat Libre d'Orange The Ghost In The Shell

Etat Libre d'Orange The Ghost In The Shell

Досить цікавий цитрусовий нішевий аромат. Створений він на честь аніме Ghost in the Shell, я його не бачила, бо не захоплююся цим жарном, але читала що головна героїня там кіборг, тому аромат повинен бути про кіберпанк, кіборгів, майбутнє. Ідея в тому, щоб змішати синтетичні ноти з натуральними ароматами типу людської шкіри та молока.

Задумка дуже багатообіцяюча, так?

Насправді, якби я не прочитала такі відгуки і пояснення щодо назви, я б сама не мала ніяких асоціацій такого плану) Я чую цитруси, але не яскраві, це наче запах рук, які чистили щойно памело, мандарини, грейпфути, та трохи шкірок. Потім додаються легкі літні мускуси, та можна вгадати молочні нотки. Під кінець звучання здебільшого залишається тихий мускус.

Аромат підійде для спеки, для закритих приміщень, він не задушливий, дуже ніжний, і мені подобається, що цитруси тут не такі прямолінійні, наче ти вдихаєш аромат ефірної олії, а аромат здається більш складним. Тому, якщо ви любите цтруси в парфумерії, але хочете більш цікавого, складного звучання - спробуйте цей аромат.

Стійкість тут теж краща, ніж у простих цитрусових водичок.

Etat Libre d'Orange The Ghost In The Shell
Etat Libre d'Orange The Ghost In The Shell