Оліч

Maison Francis Kurkdjian 724

Maison Francis Kurkdjian 724

Цей аромат новинка 2022 року. Було дуже цікаво познайомитися, бо відгуки чула дуже різні. Комусь це елегантні квіти і альдегіди, комусь мило і пральний порошок, комусь освіжувач повітря "гірська свіжість", а комусь букет конвалій)

Я при першому розпиленні почула сильну хвилю жасмину, злегка солодкого і гучного. Бергамот майже не відчуваю. Початок приємний, але досить простий. Далі додається красивий, делікатний мускус, трошки деревини. Альдегіди я теж тут майже не чую. Аромат стійкий, елегантний, чистий, як аромат пахучих жасминів і конвалій в холодній криштальній воді, та солодкуватий мускусний аромат чистої шкіри.

Стійкість гарна, як мінімум 5 годин аромат тримається, а то і більше, але не гучно, близько до шкіри, так що хочеться піднести зап'ястя до носу і вдихнути запах. Це робить цей аромат доречним на роботі, та інших закритих приміщеннях, та в спеку.

Тепер мої притензії до нього: аромат красивий, але 27 тисяч за флакон? Добре, це за 200 мл, 70 мл скоріш за все будуть коштувати 15-17 тисяч гривень. Ну якось дуже і дуже багато для нього, особливо якщо враховувати, що це не якесь абсолютно нове унікальне звучання. Білі квіти, мускуси, мені здається що раніше таке вже було багато разів, тут просто трохи більш сучасне звучання.

Свій відливантик я використаю із задоволенням, але більше не повторю, як на мене такий аромат цих грошей не коштує, хоч він і красивий, особливо в базі.

Maison Francis Kurkdjian 724
Maison Francis Kurkdjian 724