Тетяна

Найгірша упаковка дорогого лосьйону

Найгірша упаковка дорогого лосьйону
Найгірша упаковка дорогого лосьйону

Придбала ще взимку за порадою косметолога декілька продуктів від Renew з вітаміном С. Задоволення не із дешевих - витратила тоді всі кошти, подаровані на день народження. Про інші продукти розкажу згодом окремими дописами, а сьогодні про лосьйон, який викликав у мене найбільше емоцій, на жаль, негативних.

Отож, причиною моїх щоденних обурень, по-перше, стала пляшечка, з якої лосьйон постійно протікає. І робить це якось непомітно, тобто ви не побачите краплі рідини одразу, але кожного разу, коли я його знову беру в руки, він весь залитий. Фото покажу нижче. Я вже і намагалася сильніше закрутити кришку - не допомагає. І щоразу мені капець як шкода, що такий дорогий продукт просто неконтрольовано повільно витікає.

На момент покупки вартість становила - 1972 грн, на момент написання допису - 1898 грн за 250 мл.

Найгірша упаковка дорогого лосьйону
Найгірша упаковка дорогого лосьйону
Найгірша упаковка дорогого лосьйону

Мені 28, шкіра комбінована. Раніше користувалася лосьйонами Onmacabim (мій тепер улюблений) і Holy Land. Використовувала їх в комплексі з пінкою (до) і кремом (після).

Лосьйон Renew теж придбала для щоденного використання разом із пінкою і кремом з цієї ж серії. Але ні в описі на сайті Мейкап, ні на офіційному сайті виробника, я не побачила рекомендації щодо частоти використання, тому вирішила робити все як завжди - наносити і зранку і ввечері (якщо не забуваю).

Лосьйон цей пощипує шкіру і якщо спочатку я подумала, що ну і нехай, значить так і має бути, то згодом прийшло осяяння, що мабуть це всеж не ок, що шкіра двічі на день перебуває в стресі. А ще у мене почало більше, ніж зазвичай, підсипати шкіру, тож я на деякий час взагалі припинила користуватися ним: лише вмивалася пінкою і мазала крем. А пізніше повернула, але не на кожен день, і якщо чесно, тільки через те, що шкода вже витрачених коштів.

Тепер вже купила свій перевірений тонік Onmacabim - користуюся ним, і коли-не-коли чергую з Renew, бо вітамін С для моєї шкіри радять всі спеціалісти до яких я зверталася. В такому форматі мені комфортно, але думаю, що з такими темпами я його всеж не використаю до закінчення терміну придатності

І щоб ви раптом не подумали, що я тут роблю антирекламу. Пінка від Renew з вітаміном С мені дуже подобається! Вже купила другу пляшку. І маска теж суперова! І нічний крем класний. А от денний - таке - 50/50.

Всі продукти нижче згадаю. А от лосьйон вдруге собі не куплю.

Тетяна
4
Підписники
0