Almond milk

Містична галактика від Eveline ✨🌌

Містична галактика від Eveline ✨🌌
Містична галактика від Eveline ✨🌌

Бюджетна базова палетка з фіолетовими акцентами - ідеальна на будь-яку пору року. Металевий корпус з об'ємними і голографічними вставками - варіація на тему палетки Ultraviolet від Urban Decay.

В комплекті має двосторонній пензлик - дуже зручний і якісний: з одного боку маленький бочоночок, з іншого - пухнастий круглий пензлик для тушування. За майже 2 роки використання не розпушився і не втратив своєї форми.

Містична галактика від Eveline ✨🌌

Палетка має 12 відтінків: 5 матових і 7 блискучих. Усі вони названі на честь небесних тіл і планет. Палітрою відтінків палетка так само однозначно заігрує з Urban Decay)

Матові відтінки середньої пігментації, пилять, рекомендую використовувати липку базу. 4 матових доволі базові і універсальні: Відтінок Earth - найтемніший, колір для затемнення.

Відтінок Comet - світло-фіолетовий, сильно пилить і потребує підложки, аби хоч трохи показати свій колір

Блискучі відтінки мають високу пігментацію, довго тримаються навіть без основи і можуть додати перчинки у будь-який макіж:

Venus, Neptune і Uranus - фіолетові, дуже яскраві, шимер дрібний

Pluto - шимер ближче до синього на темній базі, на чорний олівець переливається від блакитного до майже золотистого, а от без кольорової бази може виглядати сірим

Saturn - персиково-золотий, доволі щільний шимер

Mars - з першого погляду звичайний рожевий, але має особливу текстуру: м'який, вологий і дуже блискучій фініш - ідеальний на повсякдень і на вихід. Мені прийшов розбитий, але не засмучуйтесь, його легко утрамбувати назад завдякі його вологій і пластичній текстурі.

Moon - світлий зелений шимер, на темній базі віддає у блакитний.

Універсальна і багатогранна палетка, з якою можна зробити макіяж на будь-який випадок: від повсякденного нюдового до ефектного смокі