Оліч

Моя скромна колекція олівців для очей

Моя скромна колекція олівців для очей

Я профан в макіяжі очей, і зазвичай обмежуюсь лише підкрашеними війками. Але у мене є кілька олівчиків і я можу про них трохи розказати.

Artdeco Soft Eye Liner Waterproof - у мене чорний, номер 10. Іноді я промальовую ним міжвійку, для більш виразного погляду в натуральному мейкапі. Я вважаю він дуже класний, мʼякий, не дряпає шкіру, не тече, не пливе, шикарний олівець за не дуже великі гроші. Бренд не тестується на тваринах. В моєму випадку він ідеально виконує свою функцію, не бачу сенсу платити більше. На фотках з "краш-тесту" можете побачити, що він стійкіший за LAMEL, змивати краще гідрофільною олією, або міцеляркою, бо просто гелем доведеться активно терти. З руки я змогла його змити милом. Однозначно 👍🏻👍🏻👍🏻.

LAMEL Make Up Kajal Eye Liner - у мене 2, зелений це номер 403 і синій це 405. Скажу чесно, ні разу не малювалась ними, щоб піти на вулицю)) Тож нашо я їх взагалі купила невідомо. Але вони непогані, їх реально розтушувати, поки вони не застигли повністю, вони не течуть під водою, при терті можуть трохи розмазатися, але не критично. Текстура у них дуже мʼяка, вони реально наче гелеві, тому малюють дуже легко і жирно. На фото видно, що хоч вони можуть трохи затертися, вони все одно не розмазуються. Бренд не тестується на тваринах. Ціна у них дуже приємна, це бюджетні олівці гідної якості. Тож ставлю їм теж лайк, хоча Artdeco мені подобається більше (можливо тому що він чорний, а значить більш універсальний)).

Раджу познайомитися з Artdeco Soft Eye Liner Waterproof, якщо ще не пробували його, тому що Lamel мабуть вже знають всі)). Жоден не зробить з вас "панду" навіть якщо ви вирішите з ними купатися, або плакати.

Моя скромна колекція олівців для очей
Моя скромна колекція олівців для очей
Моя скромна колекція олівців для очей
Моя скромна колекція олівців для очей