krislemly

Дуже бюджетна фарба для брів.

Дуже бюджетна фарба для брів.
Дуже бюджетна фарба для брів.

Привіт-привіт!)

Сьогодні хочу залишити відгук на фарбу для брів. Брови я фарбую постійно, оскільки мої природні настільки світлого кольору, що просто губляться на обличчі. Взагалі, я робила ламінування брів, приблизно, місяць назад. Але сам пігмент вже повністю змився, хоча самі волоски досі вкладені і слухняні як після процедури. Брови я фарбую зараз Крем-фарбою для брів і вій Елітан в 32 коричневому відтінку. Фарба максимально бюджетна але повністю справляється зі своєю задачею.

Ціна: 100 грн.

В комплекті:

• крем фарба для волосся 1 тюбик

• емульсія окислювач 1 тюбик

• аплікатор для змішування

• щіточка для брів

Текстура: фарба має кремову текстуру, яка більше нагадує бальзам для волосся. Вона добре розмішується, просто наноситься і не тече.

Використання та враження: фарбую брови я приблизно раз на два тижні. Перед фарбуванням скрабу брови для дого щоб фарба лягла рівніше та без проплішин.

Змішувала пропорції 1:1 (фарба:оксидант), тобто. умовно одна середня горошина фарби та одна така сама крапля оксиданту. Повірте, цією порцією можна нафарбувати себе та свого сусіда.

Витримую фарбу приблизно хвилин 5-6, поки фарбую другу брів - першу вже час змивати. Але це особливість моїх брів, фарбуються вони дуже швидко і важливо непропустити момент коли вже потрібно змивати.

Результат ви можете оцінити на колажу:

1 фото-брови "до";

2 фото -брови"після".

Дуже бюджетна фарба для брів.