oh.oh.beauty

Диво-педи, та чому вони вам потрібні

Диво-педи, та чому вони вам потрібні

Ця морквяна лінійка у Скінфуд створена для зволоження і заспокоєння шкіри. Як власниця гіперчутливої шкіри, завжди шукаю більше таких засобів. Педи дуже зручні у використанні, матеріал мʼякий і ніжний та не пошкоджує тоненьку подразнену шкіру. Самої есенції достатньо настільки, що за рік використання вона не випарувалась. Педи гарно зволожують, заспокоюють, освіжають шкіру. Особливо люблю їх використовувати влітку, а також в будь-який сезон в дорозі. Наприклад, в потязі замість вмивання або протягом дня для прибирання залишку себуму.

Отже, мої способи використання педів:

1) як безпосередньо тонер-педи, щоб протерти обличчя від забруднень, себуму, для додаткового зволоження та заспокоєння шкіри обличчя (і не тільки його);

2) для екстразволоження й заспокоєння в якості маски для обличчя - наношу декілька педів (до речі, вони досить щільні, тому їх можна розділити навпіл) на подразнені зони або на все обличчя і залишаю на 10-15 хвилин;

3) для того, щоб освіжити обличчя протягом дня і перед додатковим використанням сонцезахисного крему. Влітку (сподіваюсь, всі про це памʼятають) особливо важливо наносити санскрін кожні дві години. Щоб прибрати залишки попереднього шару і трохи очистити обличчя, педи дуже виручають. Це дуже зручно робити на ходу, в дорозі, коли немає змоги вмитись, та й взагалі не завжди нормально помити руки.

За рік я спробувала багато типів педів (про них поступово писатиму), але ці Carrot Carotene з екстрактом та олією насіння моркви вважаю найуніверсальнішими і гарним варіантом для того, щоб познайомитись з цим типом продукту.