Тетяна Супронюк

Консилер зі світловідбивними частинками LAMEL Make Up Smart Skin Brightening Concealer

Консилер зі світловідбивними частинками LAMEL Make Up Smart Skin Brightening Concealer

Цей консилер представлений у двох відтінках 401 Light beige та 402 Natural beige.

Для себе обираю завжди найсвітліші відтінки, тому і цього разу мій відтінок 401.

Виробником заявлено, що формула консилера зі світловідбивними частками і він буде підсвічувати ділянки шкіри, куди його нанесли. Тому ті, хто після купівлі засобу здивовані наявності шимеру, і їм це не подобається - погано читали опис продукту. Особисто я - знала, і спеціально купила саме цей консилер від Ламель.

  • Формат засобу - туба з м"якого пластику з дозатором-спонжиком, закручується кришечкою. Багато хто пише, що їм не подобається такий формат. Я користуюсь таким форматом вперше - мені сподобався! Натисканням туби можна регулювати подачу засобу.
  • Об"єм аж 15 мл. Це досить багато, як для консилера, вистачить на довго.
  • Аромат легкий, косметичний, не хімозний. Приємний.
  • Текстура кремова, не щільна і не густа.
  • Колір бежевий, ніякий не Light. Ще і окислюється сильно. В консилері дуже багато дрібних блискіток. Це не прям шимер, чи хайлайтер. Це просто мікрочастинки золота, які відбивають світло від шкіри.
  • Ціна помірна. Я свій купила за 162 грн. Можна взяти і дешевше на знижках. 200 гривень він точно не коштує. Тому, якщо хочеш придбати - шукай знижку.
Консилер зі світловідбивними частинками LAMEL Make Up Smart Skin Brightening Concealer

Оскільки, це консилер зі світловідбивними частками, я наношу його тільки в зону під очима. Мені там потрібно добитися ефекту підсвічування і приховати темні кола.

  • Консилер наношу спонжиком з туби прямо під очі та розподіляю подушечками пальців прихлопуючими рухами. Так виходить найтонший шар консилера. Якщо робити інакше - консилер просто не дасть мені потрібного ефекту і підкреслить зморшки. Роблю це після нанесення тонального крему і не припудрюю пудрою.

Консилер чудово підсвічує зону під очима та освіжає погляд.

На фото ефект майже не помітний. Але він точно є і я його бачу.

На прищики, почервоніння та інші частини обличчя я цей консилер не наношу, оскільки, після нанесення ця ділянка буде сяяти. А якщо червоний прищик буде ще й сяяти - то це вже занадто, як на мене.

Тобто, у консилера немає щільної текстури, яка б перекривала синці під очима, але є шимер, який візуально дає ефект фотошопу.

Стійкість у засобу доволі хороша. А якщо треба підкоригувати, можна взяти з собою в сумочку, консилер не займає багато місця.

Є в мене і тональний крем цієї серії, про нього пишу тут https://club.makeup.com.ua/post/6231/ Теж у найсвітлішому відтінку 401 Порцеляна

Якщо порівнювати ці два відтінки, то тональний крем на багато світліший.