Продовження #свідомaкрасa
Насправді деякі продукти я хотіла спробувати саме в спекотну погоду тому...
І так. Крем для тіла: запах приємний - мабуть, найулюбленіший з усіх продуктів в боксі, після душу я не дужу люблю наносити крем на все тіло, а саме влітку люблю помаститися добре ноги і піти гуляти. Наносила на сухе тіло. Запах майже не відчула (він є, неагресивний) для мене важливо не відчувати запах, щоб він мене не дратував. Тут великий плюс. Крем не залишив липкої плівки. За хвилин 10 всмоктався шкірою та зволожив її. - Рекомендую. 👍
Міцелярна вода - я давно знайома з міцелярками від гарніер, тут все добре)
Зазвичай купляю рожеву - з трояндою, ця теж сподобалась, після її нема відчуття липкості, виконує свою задачу. - Рекомендую. 👍
Дезодорант кульковий. Насправді я з кульковими не дружу, було декілька покупок, після чого вони відразу полетіли в смітник, бо що з ним що без нього.
Тому, я очікувала, що він мені не сподобається. Саме цей товар хотіла пробувати в спеку, щоб подивитись як довго витримає. Спочатку я приємно здивувалась від запаху, не напряжений, трохи солодкуватий і присутня свіжість, перші пів години поки ходила з ним, я відчувала його аромат, а потім він зник :)
Друге здивування - він витримав мою довгу прогулянку в спеку. Хочу зазначити дуже приємну на нього ціну і маленький розмір, можна кинути у сумочку і він навіть не буде заважати. - Рекомендую! 👍
Гель для вмивання - не сильно виражений запах, не було подразнення або висипу після. Гель залишив після себе липкість це мені не сподобалося, але основну свою функцію він зробив. Липкість мене дратує, тому не планую користуватись в майбутньому.
Маска для волосся - я писала пост, коротко, вона мені не підійшла.
Пересушила моє волосся від чого на наступний день я отримала багато посіченого волосся. Після того я начиталась про Pre-poo, тобто наносити кондиціонер/маску до миття шампунем. Я подумала це гарний варіант, щоб не викидати те що, не підійшло. Але на жаль на наступний день я знову отримала жахливе волосся. Тому для методу Pre-poo теж потрібно використовувати засоби які підходять вашому волоссю, інколи краще не паритись, бо це все може обтяжувати волосся. 👎
Коментарі (0)