Alyona Fedyk

Випереджаючи події: нова туш із щіточкою-трансформер Max Factor

Випереджаючи події: нова туш із щіточкою-трансформер Max Factor

Завжди цікаво пробувати щось інноваційне. Туш із щіточкою, яка перевтілюється одним рухом? Чому б ні? Між подовженням та об’ємом я завжди обираю друге, тому купувала цю туш з метою використовувати лише щіточку у положенні Volume. Звісно, я спробувала і другий варіант, але все ж зупинилась на спіралеподібній трансформації, бо так дійсно краще розділяє та розпушує. Але давайте про все за порядком…

Випереджаючи події: нова туш із щіточкою-трансформер Max Factor

На рукоятці щіточки є спеціальний “перемикач”. Якщо повертати його за стрілочками – Volume і Length, – то можна отримати дві різні щіточки.

  • Length. Звичайна пряма щіточка з розташованими однакової довжини щетинками в ряд. Призначена для подовження вій.
  • Volume. Щіточка зжимається при прокручуванні рукоятки, утворюючи форму зі щетинками, які розташовані спірально. Така щіточка краще розпушує вії, бо відстань між щетинками менша. Надає об’єм.

1. Length

2. Volume

Одразу скажу, що текстура у туші доволі рідка, тому при нанесенні краще багато не кліпати, поки вона не засохне. Але після фіксації туш веде себе непогано. Вона не перебивається та не осипається протягом дня. В дощ я її поки що не носила, тому про стійкість до вологи нічого сказати не можу.

До речі, туш веганська і офтальмологічно протестована. Я ношу контактні лінзи та маю доволі чутливі очі, тому перевірила безпечність на собі:)