Kizza

Kawaii makeup покроково

Kawaii makeup покроково
  1. Це віконце в мене постійно зависає тому адміни мейкапу - зробіть щось з цим, бо вже невивожу 🥲
Kawaii makeup покроково

Тон в мене Шисейдо яким я нечасто користуюсь через алергію на нього. А пудра Ланком- що чудово матує. А коли коштувала 800 грн - то взагалі моя улюблениця мастхевна була.

Підводжу очі для ефекту збільшення світло-щимерним олівцем Jumbo у кольорі Cottage cheese.

Беру маленький пензлик якому вже 100 років куплений з якоїсь сторінки у вк у складі псевдоМАС набору пензлів, роблю страшну рожу, щоб показався підочний валик і офомлюю "мішечок" під оком за допомогою хайлайтеру в кольорі Шампань від Eveline та контуру-рум'ян у відтінку Taupe від LAMEL.

уГби оформлені дуже древнім тінтом від Tony Moly. Про нього я трошки писала туть: https://club.makeup.com.ua/post/2106/

А за бро відповідає сьогодні комбо від Maybelline у відтінку Medium brown.

Так як тру кавайні баришні повинні були милими - малюю максимального прямі брови, а не мої улюблені насуплено-вздьорнуті😂

ТУт все просто - беремо палітру Neon Demon з неї двома відтінками оформлюємо верхню повіку. Маркером ламель малюємо стрілку.
Далі беремо туш і по максимуму, жирненько так організовуємо собі павучі лапки. На нижніх віях прийшлось допомогти собі пінцетом. Як видно на другому фото - я настільки жирно нанесла олівець Jumbo на нижню повіку що він відбився у верхній слизистій 😂😂😂

Вирізаємо пластир;

Обмальовуємо його олівцями Colour Intense Be Bold. Тушуємо,і я вирішила підводкою додати якихось сніжинок (нащо - не знаю?)

Клеїмо пластир на носа і додаємо веснянки з рідкого хайлайтера NYX. А також фірмовий рум'янець за допомогою палітри Neon Demon і двох відтінків на другому фото.

Час для позування.

Або як майже тридцятирічна,одружена жінка з дитиною корчить рожиці в селфі камеру намагаючись бути схожою на персонажа аніме😂😂😂