Nata_Po

Маленька виручалочка

Маленька виручалочка
Маленька виручалочка
Маленька виручалочка

Я фактично перестала користуватись класичними помадама у стіках, відколи з'явились рідкі матові. Та і в цілому якесь в мене до них посереднє враження, або жирненькі, або дуже сухі, або надто щільні і тд і тп. Але, іноді хочеться надати губам легкого відітнку, але водночас, щоб не заморочуватись над нанесенням і не відчувати дискомфорту.

І я періодично десь помічала якісь огляди на цей бальзамчик від Glambee, але ніколи не бачила його в наявності до одного разу. Є різні відтінки, у мене вишенька, вона дає такий прохолодний ягідний відтінок (і це очікувано). Я абсолютно нічого не очікувала від цього бальзаму, думала, що відтінку не будевидно взагалі, буде скатуватись у білу смужку, або давати липкість, але...

Я бальзамчиком цілком задоволена. Він скаладється у невеличкий кубик, який навіть має малесеньке дзеркальце. Має якийсь приємний аромат солодкувато-кисленький і дуже приємний на губах, немає якоїсь важкості та жирності на губах, його практично не відчутно Я ним не користуюсь як бальзамом 24/7, лише коли хочу додати відтінку губам і коли не потребую мегастійкості. Тобто +- раз в день, іноді раз на декілька днів, по ситуації.

Відтінок доволі насичений і насправді можна варіювати, в залежності від щільшості нанесення і це також круто. По відчуттям - як гігієнічна зволожуюча помада, приємний, абсолютно не липкий та і не дає білої смужки. Мені підійшло все і навіть більше.

Розхід невеличкий, я все користуюсь і чекала, коли з'явиться вм'ятина, а її все немає. Тож я задоволена і думаю, що, коли використаю, то обов'язково придбаю ще один, якщо знайду.

Чимось нагадують бальзами від Nivea, але, якщо мені не зраджую пам'ять, то вони в мене збивались в білу смужку на межі слизової, а цей ні.

Щодо зволоження - нічого особливого сказати не можу. Ефекту АХ немає, але губи не сушить, нне підкреслює лусочки, тому вже все окей, бо я нічого особливого і не очікувала)

Можу сміливо рекомендувати)