Beauty of Joseon - Відновлювальна сироватка з женьшенем та муцином равлика - Ginseng Revive Serum
Сироватка з нюансами
В повсякденній рутині один із моїх улюблених етапів — це зволоження обличчя сироватками
Для затесту придбала декілька зразків відновлювальної сироватки від Beauty of Joseon,за тиждень користування я склала про неї повне враження і спішу поділитися висновками
Зразок коштував 12 грн Повна версія 30мл 575 грн
В складі має:
Гідролат кореню женьшеня-зволожує та тонізує
Муцин равлика-регенерація і зволоження
Ніацинамід-протизапальна дія,проти пігментації
Екстракт центели азіатської-освітлює,заспокоює і прискорює регенерацію шкіри
💗
Засіб обіцяє:
-зволожити шкіру
-пом‘якшити і заспокоїти
-вирівняє тон шкіри
-сприяє загоєнню шкірних запалень
Моя шкіра-комбінована,з акне і постакне також вже маю вікові зміни🥲
В зразку 1мл — такої порції вистачає щоб щедро змастити і обличчя і шию,сироватка не має якогось особливого запаху,вона доволі рідка і має таку злегка маслянисту консистенцію щось між гелем і олійкою,після використання шкіра на дотик приємна,шовковиста з легким глянцем
💗
Хоч і засіб олійної консистенції,але немає відчутть жирності чи перенасищнності
Після тестування протягом тижня особливих змін з постакне чи взагалі зі шкірою —не помітила,але можливо занадто мало часу пройшло..так шкіра зволожена,ю,сяє але…
є одне (або два😅)велике АЛЕ-він страшно скочується,який крем я б не наносила будь-то тональний чи зволожуючий він просто злазить як шкіра після гарячого душу і все.(
Тому сироватку я використовували тільки у вечерній рутині.
Під час користування сироваткою з‘явились декілька підшкірників,в моєму випадку сироватка загострила моє акне і з‘явились якісь точкові покрасніння
Не знаю чи то через сироватку,чи може щось інше,але окрім цієї сироватки ніяких інших нових засобів я не використовувала
Через те,рекомендувати сироватку не можу і сама повторно не придбаю
Коментарі (0)