Ya Yana

Міні-палетка NYX та знайомство із моїм пернатим

Міні-палетка NYX та знайомство із моїм пернатим

Колись я була просто одержима яскравими макіяжами, знала напам’ять всі відео Нікі Туторіалс, Джеймса Чарльза (зараз він підтримує країну-терориста, тому прощавай) та інших подібних візажистів-блогерів. Навіть повсякденний макіяж не обходився без малинової плямки на повіках чи неонової стрілочки. Подобалось дивувати оточуючих, та й мені це дуже робило настрій. Зараз це в минулому. Напевно я просто розлінилася, але позаглядатися на туторіали, що аж кричать кольором, я досі дуже люблю. І дякую дівчаткам у спільноті, які радують нас усіх такими образами)

Ще з тих часів зі мною лишалась крихітка від NYX і зараз вона цілком задовольняє мої потреби у яскравому кольорі, які виникають раз на сто років.

Я бачила багато коментарів про те, що це кольоровий пил, а не тіні і вижати з них максимум не вийде. Що ж, існують дійсно більш пігментовані аналоги, які набагато легше вкласти на шкіру, це правда. Але мені дуже подобаються саме ці. Вони можуть бути ніжними, легко розтушовуються і міксуються між собою. Ніяких плям при нанесенні в мене не виходило поставити, навіть коли мої пензлики були з АліЕкспрес, а ручки ще тільки починали ставати правильним місцем, щоб створювати мейкапи.

Вижати з них трохи більше кольору можна вологим пензлем, але тоді деякі із кольорів починають досить не гарно темнити. Мені дуже подобається те, як вони лягають самостійно і далі я це продемонструю.

Чи тьмяніють вони протягом дня? Ні, не помічала такого, при тому, що я не використовувала різноманітних фіксаторів. Як прибили, так і тримається, як то кажуть. 👍

Тіні тут не однакові, тому розкажу трошки про відтінки окремо.

💛Жовтий. Доведеться нашарувати, але воно того варте. При нанесенні вологим пензлем колір стає брудним. Краще не наносити на нижні повіки або на внутрішній куточок ока, адже погляд стає трошки хворобливим. Хоча, можливо, це тільки моя проблемка.

💚Зелений. Просто кайф, він такий як травичка влітку, не темний, не неоновий, ЧУДОВИЙ.

💙Блакитний. Мій улюбленець. Я кароока і він гарно це підкреслює. Ідеально поєднується з блакитним олівцем від Ламель (Oh My Color Gel Eye Liner), берете його як підложку і просто насолоджуєтесь супер насиченим кольором та стійким мейкапом.

❤️Червоно-помаранчевий. Так і не зрозуміла його. Пігментація не надто сильна, доводиться нашаровувати, тому цей рефіл в мене найпустіший. Але, якщо замішати його з жовтим, виходить такий соковитий помаранч.

🌸Рожевий. Часто використовувала його в повсякденних мейкапах у якості акценту, круто справлявся з цією роллю. У прекрасні та мирні студентські часи, він пережив гулянку аж до ранку, не зсунувшись з місця, хвалю.

💜Фіолетовий. Тут ситуація складна. Це єдиний з усіх колір, який містить блискітки. Їх дуже мало і на шкіру перенести нереально, але в рефілі їх видно. Дуже ніжний. На свотчі видно, що його пігментація відстає найбільше.

Ззаду палетки кольори: рожевий, фіолетовий та червоний відмічені зірочкою і написано, що це не тіні, а спресовані пігменти. Виробник попереджає, що ви можете використовувати їх близько до слизової ока, виключно на свій страх і ризик, адже їхня безпечність не доведена. Вгадайте, коли я додумалась це прочитати!? Звичайно, коли вже нанесла ті відтінки куди тільки можна.

На щастя, нічого поганого не сталося, хоча мої очі дуже схильні до різних алергій. Проте, тепер я стала уважніша до написів на косметиці і раджу вам це зробити, якщо ще не робите.

Так, цей лук вже пережували і виплюнули усі тікток/тамблер/пінтерест-дівчатка, але я вважаю, що він найвдаліший для того, щоб показати усі ці кольори вам, тому я вирішила трошки поностальгувати.

Дякую за увагу, дівчатка. Ківі переказує всім привіт)