Оліч

Mancera Roses Vanille

Mancera Roses Vanille

Про цей парфум я дізналася від одної блогерки, яка має величезну колекцію ароматів, і вона казала що саме цей парфум у неї найкомпліментарніший, найшлейфовіший, і ні з одним іншим ароматом вона не отримує стільки запитань що це за парфум, і стільки приємних слів. Вона описала Mancera Roses Vanille як дуже жіночний, сексуальний, красивий аромат квітів та ванілі з нейморним шлейфом. Звучало це дуже переконливо, бо серед такої величезної кількості флаконів, виділили саме його.

Сказати що я була зацікавлена - нічого не сказати) Я дуже захотіла спробувати його і замовила відливант на 5 мл. Скажу відразу - я не люблю троянду в парфумах, та і взагалі всі квіти такого плану - півонії, і тд, то все не моє. Отже назва РОЗА ваніль мене повинна була зупинити, але цікавість була сильніше) Та нажаль, як і завжди, я почула важкий віковий аромат, зацукрованих зівʼялих квітів. У мене він асоціюється з дуже дорослою жінкою, ближче до 50 (звісно це дуже субʼєктивна думка).

Аромат дуже солодкий, тягучий, гучний, шлейф буде тягнутися просто величезний, особливо якщо є вітерець. Стійкість дуже гарна. Це той випадок, коли ви не загубитесь у натовпі)) Тож аромат не для закритого приміщення, або ж треба його дозувати дуже акуратно. Аромат на холодну осінь та зиму, тоді він розкривається менш душно. Розумію за що його люблять, але сама не змогла його полюбити.

Висновок - аромат хороший, всі технічні характеристики на висоті, свою ціну він виправдовує повністю і навіть більше. Тож хоч я з ним і не подружилася, я все одно раджу познайомитись. Особливо якщо вам підходять квіткові аромати, я сама навіть думаю, що відливант я всеж використаю, коли прийде прохолода, іноді буває настрій на нього)

Mancera Roses Vanille
Mancera Roses Vanille