Оліч

Le Labo - три парфуми, від яких я не в захваті

Le Labo - три парфуми, від яких я не в захваті

Бренд Le Labo мене дуже зацікавив, я вже знайомилась з їх бестселлерами Santal 33 - https://club.makeup.com.ua/post/10099/, та Another 13 - https://club.makeup.com.ua/post/10142/ (він мені сподобався), але поки що здебільшого розчаровує. Можливо просто не мій бренд і напрямок парфумерії. Але відмічу що їх аромати мають гарну стійкість.

Почнемо з того, що мені сподовася найменьше - Le Labo Tonka 25

Читала багато гарних відгуків, що аромат дуже елегантний, комліментарий і красивий. Навіть не можу описати що саме я вічуваю, але аромат на мій ніс прям дуже "ретро", важкий, не для молодих дівчат. Є нериємний мускус, бабусина шафа зі старими речима, загалом - красоти його я не зрозуміла.

Le Labo - три парфуми, від яких я не в захваті
Le Labo - три парфуми, від яких я не в захваті
Le Labo - три парфуми, від яких я не в захваті

Цей аромат вже більш зрозумілий, без занадто суперечливих нот, та підійде для любительок яскрасих квіткових ароматів. Хоч з білими квітами в парфюмерії у мене кращі відносини, ніж з червоними/рожевими, але все одно для мене це ту мач. Тут гучний, досить натуральний жасмин, стійкість дуже серйозна, я чую на одязі його більше, ніж через добу. Мускус та дерево роблять цей парфум трохи важкуватим, хоча на літо він підійте. Мабуть саме ця комбінація жасміну з мускусом і деревом робить його не дуже приємним для мене (якась літня версія Roses Vanille?).

Я нещодавно писала про MFK 724 - https://club.makeup.com.ua/post/12996/, тут теж аромат жасмину, але він тут набагато приємніший для мене, якщо в 724 жасмин в вазі з проходоною водою, мускус легкий, про чисту шкіру та догляд, то в Le Labo мускус вже трохи важчий, а квіти наче трошки присипали цукром.

З цієї трійки найприємніший для мене аромат, хоч і все одно хочу вже скоріш здихатись і забути. Та думаю що цей парфум вже більше підійте молодим дівчатам, на теплу погоду. Аромат дуже і дуже схожий на Jasmin 17, але мускус тут майже не чути, жасмін вже в купі з іншими білими квітами, туберозою, ліліями. І на цих квітах багато пилка, так що пахнуть вони солодко. Стійкість супер.

На мою думку бренд ну дуже переоцінений. Згодна, що у них є і хороші сторони, наприклад стіїйкість, та і я познайомилась далеко не зі всіма ароматами, цікавлять ще The Matcha 26, Tabac 28, та Vanille 44, але після 4 рочаруваннь з 5 спроб вже не дуже хочеться експерементів.

Також вважаю що ціна дуже і дуже завищена. 300-400$ за досить невигадливе звучання це занадто.