Nata_Po

А хочете секретом із щоденника поділюсь?

А хочете секретом із щоденника поділюсь?

Коли робила одне із замовлень, вирішила передивитись новинки, раптом що в око впаде, ну і звісно ж впало. Нащо було дивитись, не ясно... Але, на диво я залишилась дуже задоволеною, хоча спосатку трошки перелякалась)

Палетка доволі невеличка і поміститься у долоню. Ідея класна, палетка зроблена у вигляді невеличкого записника з резиночкою, і має приємну на дотик оксамитову текстуру, в руках тримати приємно. Але, в косметичці є ризик, що вона швидко забрудниться, а от відчистити буде непросто. Це не просто глянцевий пластик протерла і забула.

Всередині маємо два величенькі рефіла і хороше дзеркальце, в яке при потребі можна малюватись. Також є захисна плівочка, щоб не забруднити нічого.

Щодо відтінків один світліший, більш нейтрального підтону, а темніший має в собі червонинку. Бронезри абсолютно без запаху.

Намагалась зробити багато свочтів під різним кутом світла, щоб краще передати відтінки, а також їхній вигляд після розтушовування. Відтінки достатньо пігментовані та доволі густенькі, легко набираються на переносяться. Добре тушуються, правда спонжиком зручніше, аніж пензликом, але можливо і тим, і тим, при бажанні можна навіть пальчиками.

Я переживала, що темніший відтінок буде затемним і ним не користуватимусь взагалі, а він виявився класним. Його додаю трошки, коли хочу підзатемнити, бо світліший відтінок дає таку легеньку засмагу, а темнішим можна трошки підконтурувати обличчя) На обличчі вони не відчування, я їх наносила, як соло, так і з фіксацією сухими продуктами і в обидвох випадках все було чудово)

Насправді,мені сподобались ці бронзери і тепер хочеться рум'яна з цієї ж серії, алевже точно не купуватиму, бо кремові тектури не живуть настільки довго, як сухі, а в мене рум'ян вже досттаньо)

А взагалі, в цій "блокнотній" лінійці, зробленій у колаборації з блогеркою (наче польською) є багато цікавого)

Тож вважаю її цілком вдалою і рекомендую для купівлі)