katebondarrrenko

Пусті баночки (парфуми) за червень

Боже, як же боляче розставатися саме з такими пустими баночками. Обожнюю парфуми і все парфумоване (окрім догляду за обличям хехе), часто експерементую, тому маю не одну пляшечку у колекції.

Піраміду аромату я залишу у вигляді фото нижче. Він дуже ніжний, у міру солодкий, приємний, такий дівочий-дівочий. Не душний, ідеально вписувався у будь-яку погоду, хай то буде спека чи холод, літо чи зима. Однозначно комплементарний аромат, багато хто запитував, яким саме парфумом я користуюсь.

Стійкість хороша. На шкірі тримається годин 5, на одязі навіть довше, аж поки не випреш блузку чи кофту, у яку була одягнена.

Упакований парфум був звичайно: коробка у захисній плівці (на жаль, показати не можу, бо не залишилась). Сам флакон - окрема розмова. Дуже оригінально виглядає на поличці, привертає увагу. Навіть тепер не знаю, як розпрощатися з цим милим дивом!

Кришечка легко знімається, але у той же час достатньо щільно прилягає. Часто брала їх з собою, і за час користування вони ні разу не протікли у сумочці. Розпилювач не плюється, парфум розподіляється легкою димкою.

Хто сумнівається у виборі, я рекомендую однозначно. У моєму оточенні цей аромат подобався всім абсолютно, тому, на мою думку, це ще й непоганий варіант подарунку.

Чи куплю я знову ці пармуми? Можливо. Як я говорила раніше, я люблю поповнювати колекцію новими ароматами. Тому тепер прошу Вашої помочі та поради: хто може порекомендувати щось схоже? Якийсь неважкий, ненав'язливий ніжно-квітковий аромат, який підійде для роботи. Дякую Вам завчасно!