saybeautyk

Огляд пензлів TopFace

Огляд пензлів TopFace

Ну що ж, йдемо по порядку. Взагалі-то я людина, яка може весь мейк зробити одним пензлем, тому в мене в цілому їх небагато))) всі інші свої пензлі оглядати не буду навіть окремо, бо вони якісь ноунейм, старі і взагалі в цьому немає сенсу. Пензлі фоткаю в руці для розуміння розмірів. Поїхали.

Одразу зазначу - все пензлі TopFace синтетичні, з таклону.

Головною моєю вимогою для пудрового пензлю був розмір. Я хотіла, щоб він був ВЕЛЕТЕНСЬКИМ. Конкретно цей - середнього розміру, але мабуть це більше плюс, аніж мінус, тому що я ним роблю все) дуже подобається. Нереально мʼякий, це просто начебто пушинки по твоєму обличчю. Таких приємних пензлів я не торкалася ще ніде, в КІКО, наприклад, мені сподобались менше.

F01 тепер є моїм улюбленим, він середньо набитий, добре набирає продукт. Наношу ним і пудру, і румʼяна, і хайлайтер - універсальний, зручний, красиво все переносить на шкіру. Просто 100/10.

Цей сподобався менше всіх. Я так хвалюсь тут у коментарях, що мию пензлі часто, а цей бачите - брудний))) думаю вже вибачите мене за не чистий пензель, значить один раз наносила ним мейк після попередньої очистки, бо зазвичай від сухих текстур мию пензлі через 2 рази.

Сподобався найменше, бо він якийсь мені не зручний (але я раніше не користувалась такими, треба приноровитися просто), а ще він набирає мало продукту (на відміну від F01). Але це плюс - неможливо наставити плям і мейк виходить дуже природнім і не штукатурним)))

Продукти наносить рівномірно, тушує гарно, отож 9/10 лише за незручність форми. А ще на фото видно, що в нього одна ворсинка стирчить, все ніяк її не обріжу)

Ну це любов! Просто захват! Я брала його наосліп, дуже боялась, що він буде полосити і якось нерівномірно наносити продукт. Але це не так! Він у мене не полосить взагалі. Цим пензлем покриття виходить середньої щільності, можна варіювати до щільного. Працювати треба звичайними рухами, не «втоптуючими», «притоптуючими» чи «круговими» - таке з ним не проходить за рахунок форми.

Цей пензель мені дуже подобається тим, що він перекриває мої наявні пост-акне і я навіть не використовую консилер (зі спонжем так не виходить). У мене є допис з відео, де я наношу тон цим пензлем (макіяж з зеленими стрілками), в Лукс про нюдовий макіяж губ також тон нанесений саме ним, ще огляд на тон Wonder Match. Це для тих, хто хоче подивитися, як саме виглядає нанесення цим пензлем на шкірі.. 10/10, ідеальний для мене зараз, рука тягнеться постійно.

Чесно, я дуже здивована якістю пензлів TopFace і однозначно рекомендую їх, для особистого користування цього більше, ніж достатньо. Я брала на знижках і ціна взагалі була ну дуже приємна) ну і класний бонус - кожен пензлик одразу з сіточкою👍🏻

p.s. а такий в мене лайфхак - зберігаю пензлі в тубусі з-під кави😂 мішечок маю для інших пензлів, він теж зберігається в тому ж тубусі.