Ксенія 💫

Крем для зменшення темних кіл під очима. Чи зменшує все ж таки їх?

Крем для зменшення темних кіл під очима. Чи зменшує все ж таки їх?
Крем для зменшення темних кіл під очима. Чи зменшує все ж таки їх?
Крем для зменшення темних кіл під очима. Чи зменшує все ж таки їх?

Усім вітання 🥀!

Догляд за шкірою навколо очей.. одна для мене з найболючиших тем. Це завжди лотарея, бо не знаєш як спрацює засіб на тобі.

Сьогодні про саме такий. Дуже багато шуму було навколо даного продукту. Насправді відгуки настільки різні, що навіть не розумієш - робочий чи ні продукт.

Але мені потрапив сет і в ньому була міні - версія і я вирішила а чому б і ні, спробую нарешті.

All About Eyes від Clinique - універсальний засіб по догляду за шкірою навколо очей. Природні рослинні екстракти мають заспокійливу дію, роблячи менш помітними темні кола під очима. Інтенсивне застосування продукту сприяє зменшенню темних кіл під очима, усуненню набряклості, роблячи шкіру значно більш пружною та захищеною. Активні компоненти засобу відновлюють оптимальний баланс вологи.

Отже, якщо він універсальний, то, логічно, має підходити будь-якій віковій категорії. Якщо доволі молода шкіра може потребувати лише зволоження, то дівчата постарше вже до уваги беруть і інші критерії. Ось на мені і подивимося якраз 😁.

В мене 7 мл засобу - це половина від повнорозмірної версії. Скажу наперед, я вже використала повністю засіб і мені його вистачило на місяць +тиждень в денному догляді.

Крем ніжно персикового кольору; досить легкий по текстурі, хоча спочатку є враження, що має якусь масляну складову. Але коли розподіляєш з'являється те саме відчуття гелевої ніжної текстури. Поглинається просто надзвичайно швидко - ставлю за це величезний плюс! Але при цьому насичує шкіру. Є незначна липкість, але вона настільки мінімальна, що можна закрити очі на це.

Шкіру очей не подразнює абсолютно. Не визиває ніяких неприємних відчуттів і навіть дуже приємний в моменті користування.

Я дівчинка доросла і тому адекватно оцінюю на що може бути здатний кожен засіб, особливо, якщо заглянути у розділ "склад". В даному випадку все "очень неоднозначно" 🤭

В мене вже є вікові зміни в цій зоні у вигляді сіточки, так і сформовані вже зморшки, тобто роботи непочатий край. Шкіра не алергічна можна сказати, тобто не було ще такого, щоб виникли набряки чи щось подібне. Але дуже рідко може відреагувати на якісь компоненти легким подразненням.

Про цей крем у відгуках пишуть, що має схильність до подібного. От і на це перевіримо.

Відносно темних кіл. Так, ця проблема є фізіологічною, а є - просто треба поспати добре і бажано на постійній основі підтримувати гарний сон. В мене - це другий варіант ))). І коли все ок зі сном, то і вигляд вже набагато кращий і без застосування кремів.

Я постійно працюю над зволоженням шкіри навколо очей : якщо не можете щось підібрати, то хоча б зволожуйте добре і вже буде непогано!

Так ось і тут, окрім легкого зволоження нажаль не відбувалося більше нічого. Ба навіть, цей крем навряд чи підійде на зиму чи то перехідний період року. Для мене особисто це історія на весну - літо, коли бажаєте неперевтяжувати зону під очима текстурами і до того ж, якщо шкіра в цій зоні не схильна до сухості.

Будемо реалістами, боротьба з існуючими зморшками косметичними засобами ну така собі історія. Можу зрозуміти ще з тими, що щойно з'являються. В моєму випадку я не побачила навіть якогось візуального покращення в моменті - не відбулося ні додаткового зволоження, ні та сіточка що є, не стала більш гладкішою. Тобто, шо використовувала шо ні... ось таке в мене відчуття склалося.

Так, він не конфліктував з іншим доглядом. Так, майже відсутній аромат, що для мене дуже важливо в таких засобах. Так, після макіяжу наносився гарно, не скочувався. Так, алергії ніякої не виникло. Але ж де хоть щось в плані дії засобу, за що ти платиш такі гроші??

Вище я згадала про ранковий догляд використання All About Eyes від Clinique. Так, і це також лише на ранок засіб, бо він надлегкий, а ввечері хочеться чогось, що попрацює максимально продуктивно.

Тому можу зробити один єдиний висновок, що цей засіб винятково для молодої шкіри, яка ще не має нічого критичного і яка потребує легкого зволоження без натяку на щось додаткове. Тобто, без особливих потреб.

І зазначу ще раз, що він не підійде для сухої шкіри навколо очей зовсім.

доречі, в цьому дописі https://club.makeup.com.ua/post/27111/

порівнюю з більш щільнішим і поживнішим їх кремом, де розповідаю та показую різницю.

Сподіваюсь, мої висновки допоможуть вам зробити правильний вибір.

З повагою, Ксенія ✨