Alina_Demchenko

Коли так кортить спробувати нішу: аналогова парфумерія

Коли я дивлюсь ціни на нішу, в якийсь момент я думаю : А на скільки ароматів вистачить моєї нирки? Дійсно, ціни на аромати кусаються, а в мене нажаль заробітня плата не така велика (можливо колись, років через 15 так😂) . Тож мій варіант досить простий - АНАЛОГОВА ПАРФУМЕРІЯ.

В мене досить всьо скромно: всього 4 аромати( доречі - один з них в мене потім з'явився в оригіналі). Такий вид продукту ( при умовах гарної якості сировини аналога) - на справді дуже допомагає. Ви маєте можливість не дорого, протестувати потрібний вам аромат і зрозуміти, хочете ви його придбати чи ні. Не завжди є пробник , а буває таке, що відливанти продають як оригінал, а їм там навіть не пахне ( а 3 шкури здеруть).

Я постараюсь як можно коротше та точніше описати кожен з моїх ароматів.

Почнемо з Montale Vanilla Cake.

А все тому, що саме цей аромат - в мене є в оригіналі. Отдже, копія має більш гіркий, але все ж такий солодкий аромат як і в оригіналі. Якщо оригінал мені здається більше як цукерка, то копія - як лікьор чи щось схоже. Коли вивітриться - аромат однаковий. Стійкість у копії десь 2-3 години, оригінал 4шлейф і до змиття на шкірі. Консинстенція - рідка, трохи маслоподібна. Хімозності не відчувається. Якщо рясно напшикати - чутно спирт.

Далі йде Kilian Paris Angels' Share

Я скажу так: це ідеальний варіант для нового року. Оригінал чула один раз у житті, тому не можу назвати себе експертом. Але цей аромат моя мрія. Що до копії : це суцільна булочка з корицею та глинтвейном. Це аромат нового року та ярмарки у центрі Харкова. Він стійкий, кориця і солодощі не покидають його від початку до кінця. Але він досить плоский. Якщо з Монталем там і в оригіналі все плоско, а ось тут нема тієї багатогранності. Але аромат мені подобається, він дає настрій)

Apple Brandy - суперечливий аромат

А все тому, що комусь він строго жіночий, а комусь строго чоловічий. Все це через його ноти. Він в мене від іншої фірми і ось тут все значно краще ніж у копії Angels' Share. Аромат має старт, середину та фініш. Старт : алкоголь. Не спирт, а саме якийсь алкоголь, можливо саме бренді. Також чую бергамот. На початку він навіть домінує. Потім у справу вступає яблоко, але наче печене. Воно солодке, та огутує тебе теплом. Також є якісь гострі нотки. Наче перець чи інші аткі спеції. Наче в холодну погоду, випити щось таке жгуче ті зігріваюче. Потім на шкірі я відчуваю вже дійсно - щось більш чоловічне. Дерево чи шкіру, щось таке. Ця формула - мені сподобалась на багато більше, бо він достатньо стійкий І МАЄ ПІРАМІДУ !!!

І останній в нас : Narcos'is Vertus

Якщо говорити про аромати, на які я буду збирати - це буде 100% він. Аромат навіть у копії має щось магнетичне, в голові одразу якісь картинки. Уявляю як сонце опускається за горизонт, як останні теплі проміні огортають тіло, а потім шкіра відчуває прохолоду. Я відчуваю солодкий мандарин та гірку каву, відчуваю кардамон та щось кисло солодке ( це наче манго) . Імбир тут неперевершенний. Аромат то солодкий, то гіркий . Його складно описати... Він неперевершенний.