Nata_Po

А чи виправданий хайп навколо бронзера від Physicians Formula?

А чи виправданий хайп навколо бронзера від Physicians Formula?

Десь близько місяця назад я отримала посилочку, у якій був цей бронзер. В даному випадку я справді повелась на хайп та величезну кількість хороших відгуків щодо нього. Щось з розряду, якщо в тебе немає цього бронзера, то ти не можеш бути дівчинкою))

Отже, що я можу сказати.

Як тільки я його отримала, одразу полізла розглядати, нюхати та тицяти пальцями і...розчарувалась просто вщент, бо це історія ні про що.

Упаковка

Сам бронзер був у картонній коробочці. Насправді, він доволі масивний, і це не завжди зручно, оскільки займає достатньо місця і товстенький. У бронзері є 2 відділи - власне бронзер, та відділення для цікавого спонжика та дзеркала. З одного боку їхня наявність - це +, оскільки робить продукт самостійним та незалежним від всяких пензликів, а з іншого - збільшує його розміри.

З приємного, він закривається не просто клацанням, а тут є невеличка кнопочка, при натисканні якої ви можете його відкрити і це непогано, бо срахує від небажаних відкривань.

Запах

При відкриванні бронзера, перше, що кидається в ніс - це аромат. Він доволі інтенсивний і є достатньо класичним для літніх відпочинкових ароматів. Щось таке кокосове-тіарешне, вершкове та солоденьке. З часом інтенсивність аромату по трошки буде зменшуватись. На шкірі запах теж залишається, але, звісно, не надовго і дуже вуально.

Об'єм

Самого продукту тут 11 грам, що більше, ніж достатньо, але чисто суб'єктивно в мене немає такого враження, що я ним буду користуватись до пенсії. Пройшло не так багато часу мого нерегулярного користування, і вже видно, як підзатерся малюнок на та зменшився рельєф. З приємного - він практично не пилить.

Зустрічала багато нерозуміння для чого потрібен цей кумедний спонжик і я була такої ж думки,але сьогодні перед тим, як робити відгук, подумала "а ну я спробую", таки справді інодіварто прислухатись до виробників та комплектацій. Він там зовсім недарма)

Нанесення ним мені взагалі сподобалось найбільше. У мене бронезр у відтінку Bronzer, але на мій смак він занадто світлий і при нанесенні пензликом я нічого практично не помічала. З'являлось ледь-ледь помітне відчуття якоїсь засмаги, так наче я на 3хв вийшла на сонечко)) Не те, щоб я хотіла виглядати наче мулатка, але мені подобається більш тепні бронзери, яких можна нанести зовсім краплинку і мати гарний вигляд, а не наносити тонну продукту, щоб побачити, хоч якийсь ефект.

Натомість, якраз спонжиком продукт набираєтсья більш щільно, дуже гарно переноситься з першого разу і одразу дає якийсь такий розтушований вигляд, немає мазунів чи чогось подібного. Тому мені дуже він сподобався, хоча взагалі навіть не думала ним користуватись))

Тому, всім власницям цього бронзеру рекомендую, прикольна штучка)

Отож, як я вжеказала, мені трошки бракує насиченості. Хоча, читала, що якраз відтінок Light Bronzer засвітлий, а Bronzer - чудовий. Якби мала можливість посвотчити, напевно брала би більш темний.

А так, то продукт дуже легко наноситься, тушується, з ним неможливо наставити плям. Він йде в приємний натуральний фініш з таким жовтувато-персиковим підтоном, без рижини.

Має дуже приємну оксамитову текстуру, а при нанесенні має якийсь такий ледь-ледь сатиновий фініш. Він ні в якому разі не блистить, але і не є абсолютним матом, виглядає дуже здорово і натурально.

На фото, де лише кисть я наносила бронзер зліва, під мізинцем та безіменним пальцем).

Отож

✅ мені дуже сподобалась оксамитова текстура бронзера, він якийсь дуже ніжний та приємний

✅ легко набирається на спонжик чи пензлик

✅ ним неможливо наставити плями, бо доволі світлий та легко тушується

✅ має приємний аромат

✅ великий об'єм 11г

✅ не пилить

✅ натуральний сатиново-оксамитовий фініш без блискіток чи блиску

✅❌ має дзеркальце та спонжик (- бо збільшує розміри, + -самодостатність)

❌ світлий відтінок

❌ ціна - на знижках можна придбати в межах 300-450 грн, аможна попасти на 900 грн)

❌ доволі величенька шайбочка

❌ оскільки він створює доволі тонку вуаль на обличчі, з часом здається, що він зникає взагалі, тому тут ще під питанням стійкість

Чи придбала би я ще раз?

Я думаю, що так, бо він дуже легкий та приємний у використанні, але у відтінку Deep bronzer, бо насиченості цього мені не вистачає, особливо влітку.