🪽Kate Rina🪽

✅Масаж сухою щіткою : Must have у догляді!

✅Масаж сухою щіткою : Must have у догляді!

Від легкого лімфодренажу до ефекту пілінгу та позбавлення від целюліту використання щітки в б'юті-рутині приносить безсумнівну користь для організму.

✅Масаж сухою щіткою всього тіла: поповнення у списку процедур догляду!

Розтирання тіла сухою щіткою без застосування будь-яких додаткових засобів також називають драйбрашинг( dry brushing)

Лімфодренажний масаж тіла сухою щіткою – найкращий варіант для підтримки його в тонусі, стимуляції кровообігу та «освіження» шкіри. Процедура покращує роботу лімфатичної системи та знімає набряклість. Драйбрашинг допомагає відлущувати відмерлі клітини шкіри, відкривати пори, вирівнювати мікрорельєф і зменшувати прояви ненависної «апельсинової кірки», є відмінною профілактикою врослого волосся. На рахунок целюліту , то щітка дуже ефективна , американські косметологи проводили єксперименти ,дві групи людей користувалися одні щіткою інші кремами від целюліту ! Так от останній варіант не спрацював! А от від щітки були приголомшливі результати !

За візуальним ефектом драйбраш «виграє» у скрабінгу та брашування в душі – ветбрашингу(wet brushing). Однак, якщо ваша шкіра гіперчутлива , варто зупинитись на останньому.

❗️Незважаючи на численні приємні бонуси від процедури, вона має й протипоказання. Використовувати щітку не можна за будь-яких дерматологічних захворювань (псоріаз, екзема), сонячних опіках, подразненнях або пошкодженнях шкірного покриву.

✅Масаж сухою щіткою : Must have у догляді!

Вироби на дерев'яній основі з натуральним ворсом, наприклад, з кактусу, пальми чи щетини кабана – таку пораду дають beauty-фахівці. Однак ти можеш віддати перевагу і штучним щетинкам – на нейлоні бактерії розмножуються не так інтенсивно, як на натуральному ворсі, що знижує ризик появи висипів.

Форма виробу не відіграє особливої ролі, а на жорсткість слід звернути увагу. Вибирай ворс тим ніжніше, чим чутливіша твоя шкіра. 🌸У мене Дерев'яна щітка із натуральної щетини для сухого масажу зігнута, Titania 26 см ! Якщо драйбрашинг ти плануєш спробувати вперше, краще зупиниться на м'якій щетині.

При правильному догляді виріб прослужить не один рік. Робити це нескладно: після кожного драйбрашинг промивай ворс теплою водою з милом.

Косметологи стверджують, що такої косметичної процедури раз на тиждень цілком достатньо. Виділили всього п'ять хвилин — і вже через місяць ти не зможеш натішитися результатами.

Як і інші види масажу, у драйбрашингу важлива техніка виконання.

👉Лови покрокову інструкцію, як правильно робити масаж тіла сухою щіткою:

1. Проводи процедуру перед душем. Шкіра має бути суха, без лосьйону чи олії.

2. Починай зі стоп і плавно піднімайся до центру тіла. Потім повтори цей процес з руками: почни з долонь і рухайся до центру.

3. Золоте правило драйбрашинг - не потрібно терти. Рухи — рівні та швидкі, комбінуй кругові біля суглобів із поздовжніми погладжуваннями гомілок, стегон, рук. Напрямок завжди до серця і проти волосяних цибулин, це сприяє активації лімфотоку. Якщо при цьому шкіра трохи червоніє і поколює - нічого страшного, а от печіння і яскраві червоні плями - ознака того, що ти перестаралася.

4. На чутливих областях (бікіні, живіт, пахви) слід зменшити тиск щітки. Якщо зона шиї та декольте в тебе дуже чутлива, її краще не торкатися. Необов'язково масажувати і ділянку грудей.

5. Душ допоможе позбутися відлущених частинок.

6. Завершальний етап - заповнення рівня вологи, для чого можна використовувати крем або олію.

Так щітка подарує тобі гладкість, «блиск», еластичність та пружність шкіри.❤️