Almond milk

C’est Magic ou Catastrophe?

C’est Magic ou Catastrophe?

Сьогодні робила фото для негативного відгуку на цей тональний засіб, але подивившись на фото і в дзеркало засумнівалась. Така гойдалка люблю-ненавиджу мене переслідує кожен раз, як я користуюсь цим ВВ-кремом, тому, мабуть, я зупинюсь посередині і розповім з початку.

Почну з того, що я не користуюсь тональними засобами у повсякденному житті, мій максимум - це консилер. Але для яскравих макіяжів цього року придбала ВВ-крем C'est Magic від L’Oréal.

Я ні в якому разі не очікувала від засобу нової, бездоганної шкіри, моєю метою було вирівняти тон, аби зʼєднати образ до купи - часто яскраві мейки виглядали незавершеними, неакуратним через якісь дрібні почервоніння і нерівності тону.

Цей ВВ-крем має рідку текстуру і упаковці біленький. Але під впливом чи то тепла шкіри, чи то тиску маленьки капсули з пігментом розчиняються і продукт магічним чином "підлаштовується" під тон шкіри. Але ніякого дива тут немає, колір засобу вже закладений в формулу і його лише трохи можна скоригувати способом і кількістю нанесення.

Думки коментаторів під цим продуктом розділились: комусь більше подобається розносити засіб руками, комусь спонжем чи пензлем. Для мене найприйнятнішим варіантом стало рознести засіб руками, розтопивши капсулки з пігментом, а потім вже дотушувати вологим спонжем.

Від повного нанесення руками залишаються руді плями (до того ж відчуття при нанесенні не надто приємні, під пальцями наче пісок ходить), а спонж не розтоплює пігмент, тому засіб залишається білою маскою.

Шкіра в мене більш менш в нормальному стані, деінде зустрічаються невеличкі почервоніння і судинки, є легка нерівність тону, але великих недоліків, які складно замаскувати, немає. Цей крем я наношу після догляду, почекавши 5-10 хвилин, поки він вбереться. Також тестувала на бази під тональний засіб, але результат залишився тим самим.

У результаті нанесення злегка вирівнюється тон шкіри, але дуже великі почервоніння, або синці під очима він не перекриє. Фініш не наглухо матовий, на дотик шкіра гладенька і не липка. Але безбожно підкреслює сухості і зморшечки, про які до цього ти і гадки не мав. До того ж після пари годин збирається в мімічні складочки, чим сильно старить.

Фото до-після при денному освітленні.

У висновку можу сказати, що засіб доволі мороковитий - колір сильно залежить від способу нанесення, досить легко перетворити себе на пані апельсинку 🍊 Сухій шкірі він однозначно не підійде, підкреслить всі наявні і до того невідомі недоліки.

Для мене він 50/50. Зробити фото з яскравим макіяжем - добре, хоча впевнена, що для бездоганної шкіри на фото можна обрати більш дієві засоби. Для повсякденного життя - однозначне ні, надто непередбачуваний і непостійний результат.