YuliHrytskoff

Вийти сухим із… спеки? З цим антиперспірантом можливо й таке!

Вийти сухим із… спеки? З цим антиперспірантом можливо й таке!

Роликові дезодоранти від Adidas – то моя велика любов! Я дуже багато років користувалася кульковим дезодорантом-антиперспірантом Adidas Climacool (про нього можна почитати тут - https://club.makeup.com.ua/post/10282/) – він для мене просто ідеальний за всіма можливими параментами і вимогами, які я пред'являю до такого роду засобів. Однак, останнім часом він зник з продажу, тому на заміну йому я взяла Роликовий дезодорант Adidas Control, хоча, бачу, що зараз і його купити нереально… Тож, даний пост буде присвячено саме цьому антиперспіранту.

Дизайн флакону класичний для дезодорантів від Adidas – непрозорий пластиковий флакон білого кольору та вертикального положення (кулькою вниз) із випуклими пухирцями на його бокових стінках.

Закривається флакон пластиковою кришечкою рожевого кольору, яка закручуються міцно, самостійно не відкривається. Дозволяє зберігати флакон у вертикальному положенні.

Кулька доволі велика по об’єму. Перших декілька використань дуже важко прокручувалась, заїдала, але згодом розпрацювалася, тепер подає рідину безпроблемно; крізь неї дезодорант не протікає.

Консистенціяв міру рідка, прозора рідина.

Запах – квітково-пудровий, доволі виражений, але приємний і ненав'язливий. Перших хвилин десять після нанесення відчувається виразно, потім – тільки якщо нюхати безпосередньо місця намазу, з часом стихає і стає практично невідчутним. Запах парфумів не перебиває.

Висихає дезік дуже швидко – максимум за 2-3 хв (з піднятими руками😁).

Плям ні на темному, ні на світлому одязі не залишає.

Дезодорант не скатується, не осипається і веде себе на шкірі дуже пристойно.

Пори не забиває.

Алергії, подразнення, печіння чи будь-яких інших неприємностей дезодорант у мене не викликав.

Сказати, що я задоволена дією антиперспіранта – це нічого не сказати! Я наношу його вранці після душу, даю йому просохнути 2-3 хвилинки і цілий день відчуваю чистоту і свіжість! Дезодорант прекрасно блокує запах поту та залишає зону пахв практично сухою. Правда, мушу сказати, що я не страждаю обільним потовиділенням, тому, думаю, людям із вказаною проблемою абсолютну сухість дезодорант не забезпечить, але неприємного запаху не буде точно!

Виробник заявляє, що антиперспірант захищає на протязі 48 годин – на рахунок цього сказати нічого не можу, так як приймаю душ двічі на день, а при сильній спеці – буває, що й частіше)

Загалом, Роликовий дезодорант Adidas Anti-Perspirant Control Ultra Protection 48h мені дуже сподобався! Приємний квітковий аромат, надійний захист, відсутність будь-якої негативної реакції зі сторони шкіри – Adidas вкотре довів, що його продукція у даному сегменті однозначно найкраща!