Anastasia Mytsovda

Хороший, але не мій

Хороший, але не мій

Зараз в догляді актуально сяючий, натуральний фініш. Але в спф окрім безпосередньо захисту від сонця, особисто я шукаю комфорт і водночас матовість. Моя шкіра жирна, і без матуючих серветок я не вийду з дому.

Даний спф обирала з відгуків. Але знову це не моя опера. Сам сонцезахисний крем дає гарний натуральний фініш, не те чого я очікую. Усаджується хвилин 15 , повного поглинання нема. Текстура рідка, аромат нагадує парфуми, і до години запах може відчуватись. Після нанесення залишається білий слід і легке відчуття маслянистості, який частково зникне якщо втушувати і дати йому всістись. Але під очі раджу наносити вже залишками на пальцях, інакше буде дивний "ефект панди". Якщо погано втушувати в лінії волосся чи брів - залишається білі плями.

Від сонця він захищає, нової пігментації за 3 тижні тестування не викликав, обличчя не пече ні на сонці ні після нанесення. Нашаровувати можна, і закріпляти пудрою теж. Але це вже буде відчуватись на обличчі. В засоба є і хімічні і фізичні фільтри, В складі є доглядові інгредієнти що в цілому може замінити крем чи сироватку наприклад. Особисто я наношу всі свої спф на матуючий тонік.

Хороший, але не мій
Хороший, але не мій
Хороший, але не мій